ORK Kozara uvjerljiv protiv RK Prijedor 2

Gradiščanci nastavili pobjednički niz

ORK Kozara uvjerljiv protiv RK Prijedor 2

D. Vejo

Rukometaši Kozare nastavili su pobjedničku seriju, nakon što su večeras u okviru devetog kola Druge lige Republike Srpske slavili na svom parketu protiv ekipe Prijedor 2 rezultatom 31:22 (15:11).

Izabranici Siniše Mileusnića furiozno su krenuli od samog starta. Sredinom prvog poluvremenu ostvarili su prednost od četiri gola razlike koju su čuvali do kraja prvih 30 minuta. Na odmor se otišlo pri rezultatu 15:11 u korist domaće ekipe.

Drugi dio utakmice, pripao je Gradiščancima. Prebacili su u veću brzinu, dok su golovi padali jedan za drugim. Na kraju, zasluženo su slavili te su trenutno prvoplasirani tim u ligi, s tim da Teslić svoj meč igra predstojeće sedmice, koji im je ujedno i konkurent u borbi za tron.

Kozara: Luka Andžić (1 odbrana), Marko Gagić (1 odbrana), Saša Kovačević (16 odbrana), Mile Veselinović (8), Alekandar Gvozden (5), Jovica Kutić (2), Dejan Šljivić (2), Milan Duvnjak (1), Dragiša Šarić (2), Aleksandar Kovačević (9), Milan Malešević (1) i Nikola Stepanović (1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi