Počela prodaja ulaznica za završnicu Kupa BiH

Završnica se igra u Mostaru

Počela prodaja ulaznica za završnicu Kupa BiH

E. Čaušević

Organizacioni odbor Kupa BiH Final four Mostar pustio je u pretprodaju ulaznice za polufinalnu i finalnu večer završnice rukometnog Kupa BiH koja će se održati 3. i 4. junu u dvorani na Bijelom Brijegu. 

Karte za polufinalnu večer važit će za dvije utakmice, a cijena iznosi 7 KM. Cijena ulaznice za finalnu večer iznosi 10 KM.

Prodajna mjesta su info pult Mepas Malla, Arena Sport Centar, Hotel Mostar i bar Half-time u sklopu dvorane u kojoj će se igrati. U prvom susretu polufinala sastat će se domaćin završnice Zrinjski i Borac m:tel, dok drugi polufinalni par čine Izviđač i Maglaj.

Službena press konferencija održat će se 3. juna u 11.00 sati u domu Herceg Stjepan Kosača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi