Rađenović: Nemamo rezultatski imperativ u Skoplju

Borac gostuje Metalurgu

Rađenović: Nemamo rezultatski imperativ u Skoplju

Pred rukometašima Borca je novi težak ispit u SEHA ligi. Prvak naše zemlje u subotu gostuje u Skoplju kod Metalurga i bit će to jedno od najtežih gostovanja u sezoni.

Trener Igor Rađenović se nada da domaćin neće biti kompletan u subotnjoj utakmici.

"Nadamo se da će Metalurg igrati igračima iz drugog tima koje je izveo i u poslijednjoj utakmici protiv Vojvodine. To bi bila dobra prilika da i mi probamo neke naše mlađe igrače. Realno mi nemamo rezultatski imperativ u Skoplju. Bićemo oslabljeni bez Mikića, Obradovića i Đukića, pa ćemo šansu u ovom susretu dati mlađim igračima", rekao je trener Borca Igor Rađenović.

Prvotimac Đorđe Ćelić vjeruje da Borac neće razočarati u glavnom gradu Makedonije.

"Spremali smo se prošle sedmice za utakmicu protiv odlične ekipe Metalurga.Želimo da što je moguće bolje odigramo i da domaćinu pružimo što jači otpor. Nekompletni smo i bit će nam teško, ali nadam o se dobroim rezultatu", rekao je Ćelić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.