Rukometna reprezentacija pripreme za SP počinje u Mostaru

Rukometna reprezentacija pripreme za SP počinje u Mostaru

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine po prvi put u svojoj historiji učestvovat će na jednom velikom takmičenju. Radi se o Svjetskom prvenstvu koje će se od sredine do kraja januara naredne godine igrati u Kataru.

Naši rukometaši će s pripremama krenuti 22. decembra i to iz Mostara, gdje će biti do 30. decembra. 

Ranije je bilo planirano da najbolji bh. rukometaši u Mostaru borave od 4. januara do polaska za Katar, no došlo je do promjene plana, što nam je potvrdio i generalni sekretar Smajo Karačić.

"Došlo je do malih promjena plana. U Mostaru će naši momci boraviti od 22. do 30. decembra. Za novogodišnje praznike će imati par dana slobodno, da bi se potom nastavili pripremati za smotru najboljih svjetskih selekcija", istakao je Karačić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.