Golman Katara

Šarić: Stanovi? Ja se vraćam u svoj stan u Doboju

Danijel Šarić, golman Barcelone, briljirao je na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Šarić je branio za domaću selekciju, koja je došla do finala i umalo iznenadila veliku Francusku.

“Svi trebamo biti zadovoljni sa srebrom. Mnogi nisu očekivali da ćemo stići do finala. Iz utakmice u utakmicu smo sve bili bolji i bolji. Pružali smo jake otpore i u grupnoj fazi, tijekom nokaut faze i na kraju smo namučii Francuze. Ostaje taj žal, ali moramo biti prezadovoljni zbog ovoga što smo napravili. Cilj je Olimpijada”, kazao je Šarić, dodavši:

“Naše desno krilo je pogodilo prečku u trenucima kada smo mogli do izjednačenja. No, kažem, ne treba žaliti, presretan sam, baš kao i svi u našoj ekipi”.

“Trebamo biti zadovoljni jer smo pokazali da se i ovdje igra rukomet. Ovo je super za rukomet i za sport”, ističe Šarić.

Stanovi, automobili, novčane nagrade?

“Vraćam se u Doboj, u svoj stan gdje sam oduvijek bio”, poručio je Šarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.