Sjajan meč u Zavidovićima pripao Krivaji

Rukometna Premijer liga

Sjajan meč u Zavidovićima pripao Krivaji

E. Škorić

Krivaja je u Zavidovićima, u utakmici 20. kola Premijer lige za rukometaše, savladala Konjuh sa 31:30.

Od prve do posljednje minute je u Zavidovićima u subotu bilo neizvjesno. Ipak, domaćin je uspio da upiše tri boda i da ostane u igri za opstanak u društvu najboljih.

Rukometaši Krivaje su napravili seriju i došli na plus tri u 23. minuti, ali gosti onda rade 4:0 seriju, a na poluvremenu su gosti iz Živinica imali vodstvo 16:15.

Dosta uzbuđenja u nastavku, da bi se domaćin šest minuta prije kraja odmakao na dva gola razlike, te je uspio da privede meč kraju u svoju korist.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Avdić je postigao osam golova u domaćem sastavu, dok je Fejzić postigao šest. Smajić je na drugoj strani postigao 11 golvoa, Husić osam.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.