Studenti pali u Goraždu, pobjede Krivaje i Zrinjskog

Premijer liga za rukometaše

Studenti pali u Goraždu, pobjede Krivaje i Zrinjskog

A. Beganović

U okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine do pobjeda su između ostalog stigli Krivaja, Zrinjski i Goražde.

Rukometaši Krivaje su u Zavidovićima savladali Slogu iz Doboja (30:28). Nakon tri utakmice bez pobjede, odnosno dva poraza i remija, izabranici Jasmina Mrkonje su uspjeli pobijediti Slogu, te su se tako vratili u gornji dio tabele.

Zrinjski je u Mostaru bio bolji od Konjuha (32:25). Većim dijelom susreta Plemići su konce igre držali u svojim rukama, te su na kraju zasluženo slavili, a s nova tri boda probili su se na četvrto mjesto tabele.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U Goraždu je gostovala sarajevska Bosna, koja je grad na Drini napustila poražena. Domaći su slavili 25:21, a pitanje pobjednika odlučeno je u posljednjih deset minuta kada su domaći odigrali mnogo bolje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi