Tri gola Panića u porazu Chamberyja

Bašić postigao jedan, Čelica bez gola

Tri gola Panića u porazu Chamberyja

Večeras su odigrane tri utakmice 19. kola francuskog rukometnog prvenstva, a sve tri pobjede su ostvarile gostujuće ekipe. 

Chambery je na domaćem parketu poražen od Rennesa 26:31, a u domaćem sastavu su bh. igrači pružili solidne partije. Marko Panić je postigao tri, a Edin Bašić jedan gol, dok kod Rennesa Duško Čelica nije uspio postići pogodak. 

Gostujuću pobjedu je ubilježio i PSG protiv Nimesa rezultatom 29:22. Parižane su do pobjede predvodili Robert Gunnarsson i Samuel Honrubia sa po šest golova. 

Potpuni uspjeh gostujućih timova upotpunio je Montpellier pobjedom kod Aixa rezultatom 29:28. Prvo ime meča bio je slovenski reprezentativac Jure Dolenc sa 10 golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.