Kladionice vjeruju Novaku i Sereni

Prvi favoriti

Kladionice vjeruju Novaku i Sereni

Najbolji teniseri svijeta za dva dana započeće pravu bitku na Olimpijskim igrama u Riju.

Iako je nekoliko igrača iz TOP 10 otkazalo svoje učešće u Brazilu, svakako da možemo očekivati kvalitetan tenis u narednim danima.

Kada su u pitanju favoriti za najviši plasman, najviše šansi daju se prvom reketu svijeta Novaku Đokoviću, s čime se slaže i najpoznatija svjetska kladionica William Hill. Tako je kvota za osvajanje Olimpijade na srbijanskog tenisera 1.67, a slijedi Britanac Andy Murray (3.25), te Rafael Nadal (13.00).

Damir Džumhur u grupi je tenisera kojima se daju izrazito male šanse, pa tako koeficijent za osvajanje zlatne medalje na najboljeg bh. igrača iznosi 201, dok je na Mirzu Bašića čak 501.

Kada su dame u pitanju, prvi favorit je Serena Williams (2.10), a visoko pozicionirane su Garbine Muguruza (6.00) i Anqelique Kerber (11.00).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi