Bešiktaš objavio fotografiju unakaženog fudbalera: "Bez komentara"

Užasno izgleda

Bešiktaš objavio fotografiju unakaženog fudbalera: "Bez komentara"

E. Škorić

Fudbaleri Bešiktaša trenutno igraju meč 12. kola turske Superlige protiv Basaksehira, a od 55. minute poveli su sa 1:0 golom Muleke na asistenciju Rebića.

Bešiktaš ove sezone nije baš najbolji, niti u prvenstvu niti u Evropi, pa je utakmica sa Bašakšehirom bila prilika da se pobjedom tim napuni samopouzdanjem i da se priključi timovima na samom vrhu.

Za sada im ide dobro i u 70. minuti (do objave ovog teksta) imaju prednost 1:0, ali su se suočili sa problemom u prvom dijelu, kada je nastradao desni krilni fudbaler Bakhtiyor Zaynutdinov.

Mladi fudbaler dobio je žestok udarac laktom u lice od strane igrača Bašakšehira Opokua, koji nije dobio ni opomenu za ovaj start, dok je faul sviran za gostujuću ekipu.

Ova odluka razbijesnila je sve na stadionu, a Bešiktaš je ubrzo objavio fotografiju na kojoj je njihov fudbaler sa vidljivim povredama lica.

Oglasi

"Bez komentara", napisali su kratko, a fanovi su bijesni i prozivaju sudiju koji nije reagovao, kao niti VAR koji mu nije sugerisao da bi mogao isključiti Opokua, koji je usput rečeno imao već žuti karton od 26. minute.

[twitter]https://twitter.com/golsuperlig50/status/1723697325304942817[/twitter]

Bilo kako bilo, Ghezzal je zamijenio Zaynutdinova, a na poluvremenu je domaći trener napravio još dvije promjene, pa je rezultat vrlo brzo stigao u vidu gola Muleka.

Fener i Galata daleko ispred

Prvenstvo Turske ove sezone je posebno zanimljivo, pošto velikani Fenerbahče i Galatasaray sa jako bogatim i moćnim rosterima vode žestoku trku za titulu. 

Galata se poskliznula u subotu jer je izgubila od Hatayspora, a Fenerbahče danas ima teško gostovanje kod Adane. Ovi timovi za sada su daleko ispred Bešiktaša, no ni crno-bijeli neće svakak odoustati i žele sa nizom pobjeda da se priključe u borbu za titulu, iako im se daju daleko manje šanse nego gradskim rivalima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Već su poznate i kvote za okršaj gradskih rivala, a iste možete pogledati u ponudi kladionice Volcanobet i to OVDJE.

Pratite Volcanobet kladionicu na Facebooku Instagramu .

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti