Zmajevi spremni za Kazahstan, Kolašinac i Krunić obradovali Peteva

Posljednji trening pred meč

Zmajevi spremni za Kazahstan, Kolašinac i Krunić obradovali Peteva

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igra sutra meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Kazahstana.

Zmajevi meč protiv Kazahstana dočekuju nakon remija protiv Francuske (1:1), te pobjede protiv Kuvajta u prijateljskoj utakmici sa 1:0.

Jasno je da je ovo itekako bitna utakmica za našu selekciju, te da nam samo tri boda dolaze u obzir ukoliko želimo ostati u igri za plasman u baraž.

Bh. reprezentacija večeras je u Butmiru odradila i posljednji trening pred sutrašnju utakmicu, te su igrači maksimalno motivisani da sutra ostvare što bolji rezultat protiv Kazahstana.

Također, ono što može da raduje selektira Ivayla Peteva jeste da su Sead Kolašinac i Rade Krunić odradili trening i da će prema svemu sudeći sutra biti u konkurenciji za početni sastav.

Oglasi

Trening je propustio Mateo Sušić koji je zadobio nešto ozbiljniju povredu i sutra neće konkurisati za meč protiv Kazahstana.

Naša selekcija se ranije nije sastajala s ekipom Kazahstana, ali jasno je da u meč trebamo ući maksimalno oprezno i fokusirano jer su Kazahstanci pokazali protiv Ukrajine i Finske koliko mogu biti opasni.

Podsjećamo, meč između Bosne i Hercegovine i Kazahstana igra se sutra na Bilinom polju sa početkom u 20:45 sati.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Poznate su i kvote za meč BiH - Kazahstan koje jasno pokazuju ko je favorit u sutrašnjoj utakmici. U ponudi kladionice MaxBet možete vidjeti cijelu ponudu za ovu utakmicu i to OVDJE.

Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Top Komentari

ChuckNorris
Vi niste Bosna i Hercegovina! Bojkot!
8 27
ChuckNorris
Bojkot!
8 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi