Drugo kolo Premijer lige igra se u petak i subotu, četiri meča u direktnim prenosima

Očekuje nas dosta uzbuđenja

Drugo kolo Premijer lige igra se u petak i subotu, četiri meča u direktnim prenosima

E. Čaušević

Minulog vikenda počela je nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon skoro pet mjeseci pauze.

Prvo kolo donijelo nam je dosta uzbuđenja i jasno je da nas očekuje još jedna uzbudljiva sezona Premijer lige.

Drugo kolo Premijer lige počinje već u petak susretima Radnik - Željezničar i Borac - Sloboda, a oba susreta će biti u direktnim prenosima na Areni Sport. Meč u Bijeljini igra se od 17, a u Banjaluci od 19 sati.

U subotu se igraju četiri utakmice, a dvije će biti u direktnom prenosu. Sarajevo gostuje kod Mladosti, a meč počinje u 17 sati, dok Velež u derbiju kola od 19 sati dočekuje Zrinjski. Također, ova oba meča će biti u direktnim prenosima na Areni Sport.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od 17:30 sati u subotu Olimpik dočekuje Široki Brijeg, dok se kasnije od 20:30 sati igra meč Tuzla City - Krupa. Prema trenutnom rasporedu ovi mečevi neće biti u direktnim prenosima, ali postoji mogućnost da se to promijeni.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Pregazit Radnik ko lokvicu...:)
12 4
Klackalica
Hoce li se opet bunit Sarajlije sto se ne prenose dvije utakmice ili koga boli q dok se god Sarajevo prenosi?
5 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi