Realov nogometaš ismijava Barcelonu, njegov komentar dobio preko 11 hiljada lajkova

Naslađuje se Kataloncima

Realov nogometaš ismijava Barcelonu, njegov komentar dobio preko 11 hiljada lajkova

Edmir Škorić

Barcelona je šokirala svoje navijače i sinoć na Camp Nou porazom od Eintracht Frankfurta (2:3) ispala iz Evropske lige.

Neuvjerljiva je bila Barcelona i u prvom meču u Frankfurtu, da bi sinoć potpuno razočarala. Nijemci su čak vodili 3:0, Barca uspjela u nadoknadi zabiti dva gola, ali nije bilo dovoljno za polufinale malo manje atraktivnog takmičenja od Lige prvaka.

Mjesto među četiri najbolje ekipe u EL obezbijedili su još Leipzig, West Ham i Glasgow Rangers, a Barca će ostati bez trofeja u sezoni.

Kako to obično biva na relaciji Barcelona - Real Madrid, čim jedan posrne, navijači, a ponekad i igrači drugog velikana se bude. Uglavnom se javno ismijavaju rivali kada izgube. Iako to obično rade navijači i bivši igrači, sada je to učinio i jedan aktuelni nogometaš.

Eder Militao, stoper madridskog Reala, smajlijem koji "umire od smijeha" dosuo je sol na ranu Katalonaca u jednoj objavi na društvenoj mreži.

Kanal "Footy Things" je konstatovao da je Barcelona ispala iz Lige prvaka (grupna faza), četvrtfinala Evropske lige, polufinala Superkupa Španije, Kupa Kralja i da je na 12 bodova zaostatka za Realom u ovom trenutku, nakon čega je Brazilac ostavio smajli i izazvao ogromne rekacije.

Oglasi

Za kratko je vrijeme dobio preko 11.000 lajkova, ali i nekoliko hiljada ostalih reakcija od strane navijača koji su vidjeli njegov komentar.

Naravno, pristalice Barcelone brzo će ga podsjetiti da je nedavno njihov tim u Madridu pobijedio Real s 4:0.

Nakon evropskih mečeva, Real i Barca okreću se ligaškim izazovima. Ponudu La Lige koja počinje već večeras možete pronaći na sajtu MaxBet kladionice sa sjajnim kvotama i mnogim mogućnostima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

¸

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Pa realno gledano ovo je fkt velika sramota barce, razvalili Reala u el clasicu blago receno, vezali 15 tekma bez poraza i da im skoro 20 hiljada navijaca proda svoje ulaznice protivnickim navijacima
1 6
Klicko
Uspješna sezona svakako i dakako.Niko ih nije razvalio 8-2.Mesi ostao.Nije se ponovila Roma i Looserpool itd
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi