Najveće kvote na planeti - Meridian: Milan 2.40, Betis 3.80!

Najveće kvote na planeti - Meridian: Milan 2.40, Betis 3.80!

Sponzorski tekst

Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za italijansku Seriu A, englesku Premijer ligu i špansku La Ligu!

Uživo fudbal ove sedmice kladionica Meridian dodatno je „bustovala“ najvećim kvotama na planeti, za sve popularne „lige petice“

Golgeterska sedmica to i zaslužuje, jer ako broj golova na mečevima obara rekordne, isto radi i sportska kladionica Meridian- mjesto gdje se igraju najveće kvote na planeti!

Italijanska Seria A danas nudi specijalnu poslasticu: okršaj samg vrha tabele, gdje od 20.45h na „San Siro“ stadionu gledamo Milan – Napoli. „Rosoneri“ ove sezone najveće okršaje vode sa svojim gradskim rivalom, Napolitancima, ali i sa ekipom iz Bergama – Atalantom. 

Vrh tabele je usijan i praktično svi imaju šansu da osvoje titulu, ali titula se uvijek dobijala samo pobjedama u najjačim utakmicama. Nakon ispadanja iz Lige šampiona, Zlatan Ibrahimović i ekipa sad su snage usmjerili upravo ka osvajanju titule prvaka Italije. Ovo je utakmica koja se igra praktično „matematički“ i na kvotu. Milan ovu utakmicu mora dobije, a kvota je više nego fantastična za upisati „kec“ na tiket - 2.40. 

Seria A danas u ponudi najvećih kvota, nudi i ove utakmice:

Premijer liga Engleske uvijek je slovila za jednu od najpopularnijih liga na svijetu. Mančester Siti, Liverpul i Čelzi, glavni su favoriti za osvajanje titule, ali borba za mjesta koja vode naredne sezone u Ligu šampiona sve je žešća.

Ekipa Tomasa Tuhela, londonski „Plavci“ danas od 15h, idu u goste Vulvsima, dok „Građani“ samo 15 minuta kasnije izlaze na teren Njukastla. Obje ekipe sigurno su apsolutni favoriti, tako da pažnja i rekodne kvote danas su na utakmici Totenhem – Livepul.

Španska La Liga juče je priredila pravi spektakl od fudbala, a kako i ne bi, kad su trenutno vodeće ekipe prvenstva, pored standardnih „Kraljeva“ iz Madrida, ekipa Sevilje i Betisa. Upravo Betis danas ima fantastičnu priliku da učvrsti svoju poziciju na vrhu tabele i da savladaju ekipu iz Baskije. Atl. Bilbao – Betis, idealna je prilika da upišete nevjerovatnu kvotu na bolje plasiranu ekipu, a to je Betis – 3.80!

Potražite više informacija na temu Serie A:

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama, ali samo u Meridianu, kvote su uvijek najveće na planeti!

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Jos jedna nedelja jos jedna prilika za zaradu uz odličan fudbal
0 0
user1639336555
Danas fine kvote
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.