Meridianbet kvote - El Klasiko nigdje nije ovakav!
EPA

Real Madrid - Barcelona

Meridianbet kvote - El Klasiko nigdje nije ovakav!

Sponzorski tekst

El Klasiko - treba li reći više? Real Madrid i Barselona odigraće ko zna koji međusobni derbi, opet je ulog veliki, a ko će na kraju pokupiti lovorike, vidjećemo!

Meridianbet kvote kažu sljedeće: kec na Real 2.30, dvojka na Barsu 3.15, iks 3.55.

Katalonci imaju 55 bodova na prvom mjestu, "kraljevići" dva manje odmah iza njih, dakle ovo je utakmica s i te kakvim rezultatskim značajem! Kao i svaki El Klasiko, doduše, bez obzira na poziciju na tabeli...

A ko bi mogao da presudi?

Karim Benzema biće najveća opasnost po gol "blaugrane", tu nema sumnje. Iskusni Francuz drugi je strijelac lige, sa 13 golova.

Da će baš on načeti goste, pa još do 15. minuta, Meridianbet nudi vam sjajnu kvotu 12! Ako to uradi lijevom nogom, tu je sjajna ponuda baš te igre - kvota je 4.50! Pa to nema nigdje osim u Meridianu!

Naravno, s druge strane, a ko drugi, nego Leo Mesi. Poput njegovog tima na vrhu tabele, šepuri se na prvom mjestu liste strijelaca s 18 golova.

Njegov gol, recimo iz slobodnog udarca, možete naplatiti po fantastičnoj kvoti 10! Opet, ako mrežu zatrese iz igre, van kaznenog prostora, Meridian ima ponudu i za to - kvota je osam!

Mesi je i najbolji asistent lige, s 12 uspešnih dodavanja za gol saigrača, a ako to uradi i danas, dva i više puta - čeka vas kvota 12.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostale sjajne igre za utakmicu Real - Barselona možete potražiti u specijalu na sajtu Meridianbet!

Sve oči biće uprte u stadion "Santjago Bernabeu", cijeli svijet će od 21 čas gledati El Klasiko. Znamo da ćete i vi i zato pravac Meridian kladionice da se uz najbolji fudbal dodatno zabavite, a usput i zaradite!

Top Komentari

Samo_Realan
Barca uzima 1-2
1 4
Maestro
Samo navikana utakmica klubovi ne zna se ko lošije igra ne očekujem zanimljiv meč najbliže neriješenom ishodu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti