53

Komentari (53)

DanteDMC
Nije igrao zato što je bogalj, treba kupiti noge.
Zulfikar
Kako da trazi od tebe nesto kada ni sam pojma nema nista sta zeli.
Kremenko
Prvo, moderatori previše smeća. Drugo, Pjana glavu gore odlična odluka. Treće, sjajno za repku. Pjana bi trebao biti lider u timu. Konačno će ponovo izvoditi slobodne a znamo o kakvoj se klasi radi.
nedoni46
Cuj nisi nikad imao problem sa trenerom, sta je sa Zemanom?
Zmaj19
Kooman je djubre, bas kao i oni njegovi iz unprofora 95.
Trpim
Htjeo je da igraš fudbal a ne da budeš Panj da se lopta samo odbija o tebe. Eto to je htjeo i drugi treneri će isto tražit od tebe.
Matic
Govvno pirgavo
denimen9
Klasična fudbalska, "ne voli me trener"
azmoh
Pravo ga je volio
Maestro
Bravo Pjanić n kansi rekao šta i kako o tvojim fudbalskim kvalitetama je suvušno i raspravljati... Nisi jedini prema kome se ovaj žutokljunac odnosio tako sjetimo se samo Soldada iz Valencije dok je bio bakarni trener isto je prošao kao i ti... Puno sreće u nastavku karijere
Radko_Mlatic
Čuj ovoga nezna šta trener želi od njega, pa valjda da igraš fudbal. Ti si mislio da žele da se samovazadušiš u ime alaha.
demar
kako si ti malouman
CrveniBar
Velicanje tatnog zlocinca u imenu a to je kaznjivo po inckovom zakonu i obavezni ste ga prijaviti sa ip adresom odakle se registrovao
emanuelmacron
boze nas sacuvaj ovakvih budala
EmirEmir111
Sta srpcad rade na Bosnjackom portalu? Cetalju citaj cetaljske portale i gledaj seosku i pateticnu prvu ligu rs genocidne tvorevine. S poštovanjem, Naser Ortic
Ibro
Idiotu procitaj sve pa onda komentarisi
King_Kenny
...Pjanicu bi bilo pametnije da malo manje prica,a vise trenira...izjave za medije u dva navrata su ga kostale grijanja klupe,naravno da trener ne voli kada ides okolo i mahalas,zamisli kada bi svi igraci tako poceli novinarim pricati sta im ne valja kod trenera...nije mu trebala ni ova izjava,nece sigurno tako popraviti svoj status,ni kod ovog,a ni kod buduceg trenera.
denimen9
Baš tako, Pjanic jeste dobar igrač, naš pa smo pomislili da je Buskec, ali nazalost nije ni blizu.
dinass
Pa sto mu to ne rece dok si bio u Farceloni,?
tbra
Kakav kreten je taj koeman, ovakvog igraca ne koristiti i odstranjivati iz ekipe...covjek ima psihickih problema, steta pjanke pa te zadesi ovaj invalid da te trenira. Ali odsvirat ce on svoje ubrzo u barseloni, imas ti tu mjesta itekako.
Baboisback
Majstor i gospodin.
KviskoKvesic
Obicno g...o nikad nije ni znao prokužili ga pravi treneri pa svi koji nevaljaju mogu u usranu tursku pa tako i jankop
struja
Pa sad 30tekmi nisu bas da nisi mogo pokazat nesto?
dinass
3 odigro od pocetka a i pica je nekakva uvijek je dodavo loptu prvom do sebe da je se rjesi.U tih 30 utakmica mislim da je 2x sutnuo na gol.Pa ti si druze dosao kao zvijezda Juventusa koji je sila bio za Farcelonu koja je tek u zadnje vrijeme stekla renome u Evropi,do tada je Juventus bio institucija za nju.
Ecosport
@dinass a jesi paglu frajer, čuj Barça tek zadnje dvije godine stekla renome hahahahahaha To ti pratiš fudbal zadnje dvije godine, pa nisi čuo za Barcu. Haj obriši glupi komentar hajvanu.
dinass
Majmune nauci da citas prvo da bi mogao da vrijedjas.Ima nas ovdje koji prate fudbal koliko ti imas godina pa znamo o cemu govorim
Ecosport
Izvini, učinilo mi se dvije godine, ali i zadnje vrijeme je nonsens. Koje zadnje vrijeme, ne može bit zadnje vrijeme 30 godina. Za tih 30 godina Barca je imala puno više uspjeha nego Juventus. Tako da je Barca institucija za Juventus. Činjenice govore o tome.
Mukiba
Kakav je to covek da te ne prestavi pred svima ko si da si dobro dosao u ekipu da to moguce u takvom klubu moras imati respekt svakom radniku u klubu a o igracima da nepricam igro jel neigro moras svakom dati chancu svakog dana.sramota
BigBabo
Holandsko ****o
Mele
Iduce ljeto, Xavi dolazi sigurno. Mozda cak da se i Messi vrati, ako se financije poprave. Mozda bude druga sansa Pjanke, samo razvali u Ligi prvaka, bice fudbala jos za tebe.
mujaga13
Sta je zelio od tebe sigurno da mu mi svi Bosanci i Hercegovci ****mo mater zenu i sve odrasle osobe zenskog roda
zmajnadzmajevima
A jeste ga uništiiooooo!! Wauu, dobro ste to napisali u naslovu. Ne znam kako će zaspati Kuman kad ovo vidi što ga je "UNIŠTIO" Pjanić. Ovaj novinar što je pisao tekst i naslov, znači svaka čast, to je to! ???
Sadko
CrveniBar
Blokirat ce te ako ih kritikujes. Pismenost se uci citajuci stotine knjiga, a sada im je kasno
GuiliDamou
Pa vidis mu facu i sve ti je jasno! Govance pravo holandsko…
s_s
Pjanicu treba da bude ovo motivacija ali ja bi mu preporucio prvo da odigra koju utakmicu, dokaze se i dobrim igrama pokaze da ovaj nije bio u pravu, pa onda neka daje komentare...jer danas je fudbal nemilosrdan, bez trcanja zestokog nema nista ali malo mi Pjanke djeluje kao da sve teze vuce noge...nadam se da grijesim i da ce nas sve razuvjeriti a ponajvise bi mi bilo drago radi Kumana da mu dokaze koliko je pogrijesio...sve najbolje
Saimai1316
Jesi vidio utakmicu protiv francuza i kako je maestralno i sigurno drzao sredinu terena iako nije u igrackoj formi,nemoj molim u istu recenicu pjanketa i dokazivanje,nema on sta vise kome dokazivati
s_s
Definitivno protiv francuza odigrao je odlicno, i ova utakmica ga je pogurala da uradi transfer. Imao je i losijih partija u reprezentaciji a nadam se da ce nastaviti ovako. Kazem zelim mu sve najbolje, vidjecemo kako ce biti u Besiktasu, nadati je se za najbolje. Bar ce mu pustiti da izvodi prekide i slobodne udarce, tu je najjaci a od onog sebicnog ronalda nije ih mogao izvoditi a pored mesija legende se podrazumjevalo da ne moze, ovdje ce imati prostora da se vrati gdje mu je mjesto. Pozdrav...
VenamaHrabrih
Realno, odigrao je odlično jer smo imali igrača više. Iako mu se može zamjeriti što nije malo ofanzivnije vukao zadnjih 20min. kad su Francuzi opasno visili. Imali smo historijsku šansu da ih mlatnemo. Osim Ivaylove, ima malo i Pjanićeve krivice u tome. Uglavnon, sad mu je najbitnije da igra bilo gdje.
Kiss
Rođak treba se on itekako dokazati,kakav siguran.Imao je 21 izgubljena posjeda,5 puta je predriblan samo gura loptu od sebe bilo je dosta boljih naših igrača na terenu od njega
Ibro
Dzematlija
Ma gnjida zuta fasisticka glavata
starigrad
To Džematlija. Tačno si opisao šugavog čafira kumana. Što me nasmija hahaha. Sellam
Lewa_9
Kakve su ovo isilovacke gluposti "cafir"? Ako to hoces onda od**** u Irak @starigrad
denimen9
Baš tako, Talibani ionako ne igraju lopte.
Haroldinjo
Fašisti i mrzioce islama boli te briga kako se ko izražava svoj ti posao
Zoilomas
Aman da mi je da saznam pravo ime korisnika pod imenom SvojPriSebi, mislio sam da izadzemo nas dvojica na jedan mali kolacic i puhnemo koji maslacak jer cu ti poslije ****t mater.
Malmi_Suomi
Moraš ga tagovati @Svojprisebi da zna da si ga spomenuo jer ne reaguje CHETO ako ga ne taguješ.
Vjerujem da si mu pročitao FUJJJJJJ komentare odrona ljudskog.
Polako buraz polako .... doći će na volej kad-tad
Zgembic
@Zoilomas hahaha to je i moj pacijent, izgleda vrisno Nema ga Evo par dana supak @Svojprisebi
VenamaHrabrih
Prijaviš ga za širenje nacionalne i vjerske netrpeljivosti kao nn osobu (pretpostavljam). Policija mora izvršiti uviđaj i zovnuti strane u sporu. Tu ćeš saznati ime i prezime i adresu korisnika. Jedino ako đivi vani, ili ti živiš vani onda ste nedostupni pravosudnim organima. U tom slučaju, portal snosi punu odgovornost i odmah će ga portal tagovat da istu skine sa sebe.
kukuruz
Neka je. Treba prdonju torpedirati, odstranio igrača takvog kalibra zbog ničega, a platiše 60 mil € transfer. Klub ako ne baci Koemana naglavačke u smeće, onda je i sami klub smetljište, i Pjanić neka je što dalje od njih.
CrveniBar
Pa i jesu Mesija mogli prodate za stotine miliona prosle godine, a mudrom politikom otisao dzabe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.