Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Inter 2,10, Southampton 2,15, Bešiktaš 1,47!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Inter 2,10, Southampton 2,15, Bešiktaš 1,47!

Sponzorski tekst

Vanredna kola "obojiće" današnji dan, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za utorak su spremili tri kvote, i to dvojke na Inter i Sautempton, odnosno jedinicu na Bešiktaš, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

FIORENTINA - INTER (UTORAK, 20.45), DVOJKA 2,10

Aktuelni prvaci Italije napali su vrh ligaške tabele odmah na početku nove sezone, a večeras gostuju u Firenci. Inter za sada ima 10 bodova poslije četiri odigrane utakmice, koliko ima i njegov gradski rival Milan, dok je Fjorentina na petom mjestu s bodom manje. I jedna i druga ekipa ostvarile su pobjede u posljednjim utakmicama, Ljubičasti u Đenovi nad Grifonima (2:1), a Nerazuri kod kuće protiv Bolonje (6:1). Fjorentina je pod vođstvom Vinčenca Italijana u prethodna tri kola samouvereno osvajala bodove, a u svim ovim obračunima Viola je prva postigla dva gola, a zatim dozvolila protivnicima da na kraju meča stignu do počasnog pogotka. Sa druge strane, Inter je već postiga 15 golova i ima najbolji napad u Seriji A do sada. Četa Simonea Inzagija odlično koristi svoje šanse, ali i ne zaboravlja na odbranu, primivši samo četiri pogotka.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

ŠEFILD JUNAJTED - SAUTEMPTON (UTORAK, 20.45), DVOJKA 2,15

Šefild Junajtedu je najzad krenulo u Čempionšipu. Savladao je Hal sa 3:1, prije toga je rezultatom 6:2 pao Piterboro, pa se Slaviša Jokanović nada da njegovi momci zube mogu pokažu i jednom premijerligašu. Ugostiće Sautempton, "kralja remija", u okviru 3. runde Liga kupa Engleske, koji je u posljednjih pet sudara čak četiri puta igrao neriješeno. Ona peta utakmica, pobjeda nad Njuportom u Liga kupu, bila je i više nego ubjedljiva, pošto je slavio sa 8:0. U ovom takmičenju Šefild Junajted je krenuo 10. avgusta, kada je uz određene poteškoće pobijedio Karlajl sa 1:0. U drugoj rundi Oštrice su poslije preokreta eliminisale Derbi.

BEŠIKTAŠ - ADANA DEMIR (UTORAK, 19.00), KEC 1,47

Odbrana trona ide u dobrom smijeru. Crni orlovi u dosadašnjih pet kola nemaju poraz i imaju samo jedan kiks, remi na gostovanju Gazijantepu. U posljednjem susretu Bešiktaš je savladao Antaliju, i to poslije preokreta. Igrači Sergena Jalčina imali su obaveze nedavno i u Ligi šampiona, kada je ugostio Borusiju iz Dortmunda i izgubio 2:1. Ipak, kada je reč o domaćim duelima u ligi, tu je Bešiktaš maksimalan i nije primio gol, pa Adanu Demir danas čeka težak zadatak u sklopu 6. kola prvenstva Turske. Novajlija u Superligi postepeno se prilagođava zahtevima, a u prethodnom kolu uspio je da zabeleži prvu pobjedu u sezoni. Izabranici Vinčenca Montele samouvjereno su preslišali Rize sa 3:1, a jedan od strijelaca bio je i Mario Baloteli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Nikad još nisam ušao niti u jednu kladionicu.Ali,da igram,Fiorentina -Inter bi bila zadnja na kojoj bi se kladio,bez obzira na kvote.I jedni i drugi zu u izuzetnoj formi,mogla bi sitnica prevagnuti.No..kladioničati u pravilu znaju boje,pa onda---sretno!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti