Nigdje drugo na svijetu kvote na njihove pobjede neće biti tako velike

Mozzart promo kvote

Nigdje drugo na svijetu kvote na njihove pobjede neće biti tako velike

Sponzorski tekst

Počinje nova uzbudljiva sedmica, puna sjajnih sportskih događaja. Prvog dana u sedmici očekuju nas veoma zanimljive fudbalske utakmice, pa su za neke od njih Mozzart kladionice pripremile iznenađenje.

Fokus je na španskoj Primeri i portugalskoj Primeiri. Tačnije, Atletico Madrid i Famalicao, čije će pobjede protiv Girone i Casa Pie u svakom trenutku biti najviše na svijetu u Mozzartu.

15. marta nam stiže Mozzart Bet Race

Do sada nezapamćena trka počinje u Mozzartu 15. marta. A nagradni fond je 30.000. Pravila su jasna, učestvuj svaki dan do 09. 04. 2023. i nagrada je sigurna. Više pročitajte ovdje.

GIRONA - ATLETICO MADRID (PONEDJELJAK, 21.00), DVOJKA 2.15

Konačno, Atlético Madrid je uhvatio malo zamaha, podigao formu, a Sevilla je to najviše osjetila. Andalužani su prošlog vikenda ispraćeni iz Madrida sa šest golova u mreži (6:1). Zamah koji su uhvatile Jorgandđije će pokušati da nastave u Kataloniji protiv Girone, gdje traže četvrtu pobjedu u posljednjih pet prvenstvenih utakmica. Čini se da je Atlético sretan što neće igrati u drugim takmičenjima, jer su ostali samo u Primeri, vezali su šest utakmica bez poraza i izborili se za treću poziciju na tabeli. Girona je i na kraju zime popravila formu, u posljednjih pet kola imaju tri pobjede i dva poraza, što im je dovoljno da pobjegnu iz zone ispadanja, na 12. poziciju. Atlético nikada nije izgubio od Girone u 21. vijeku, a nakon pet uzastopnih remija, Madrid je trijumfovao u posljednja dva susreta. Ove sezone, sredinom oktobra, sa 2:1.

FAMALICAO - CASA PIA (PONEDJELJAK, 21.15), KEC 2.20

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čini se da sa Famalicaom nema sredine, ili igra dobro i pobjeđuje ili gubi. Od početka portugalskog prvenstva remizirao je samo tri puta. U posljednjih šest mečeva imaju tri pobjede i remi, pa nakon 23 meča imaju 27 bodova. Ako danas trijumfuje, stići će do 10. pozicije i sačuvati šansu za plasman u Konferencijsku ligu. Novi prvoligaš Casa Pia i dalje je jedno od najvećih iznenađenja, sedmi je na tabeli, sa pet bodova manje od petoplasirane Vitoriee Gimaraes. Iako je Casa Pia u lošoj formi, prošla je pet mečeva bez pobjede (dva remija i tri poraza) prije nego što je prošlog vikenda na svom terenu pobijedila Ferreiru sa 2:1. U septembru je Casa Pia pobedila Famalicao sa 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.