Pogađa li Džeko? Kladionica Meridian nudi kvotu za vrhunsku zaradu!

Pogađa li Džeko? Kladionica Meridian nudi kvotu za vrhunsku zaradu!

Sponzorski tekst

Subota donosi nekoliko izvanrednih utakmica u ligama petice, a fokus javnosti će biti na milanskom derbiju. Kladionica Meridian nudi najbolju ponudu i najveće kvote na planeti za sve fudbalske zaljubljenike!

Ako još uvijek nemaš nalog, izdvoji svega par minuta i registruj se, a kladionica Meridian daje svim novim igračima potpuno besplatno 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice!

Jedan od najvažnijih mečeva Serie A ove sezone odigraće Inter i Milan. Nerazzurri su lideri šampionata, imaju meč manje i četiri boda više od najvećeg rivala, te bi sa pobjedom u derbiju faktički otpisali Rossonere iz borbe za skudeto, a sebe bi doveli veliki korak bliže odbrani naslova.  

MeridianBet ima najveće kvote na planeti, a pobjeda Intera se „plaća“ sa 1.90! Ukoliko ipak vjerujete da će Milan izaći neporažen iz derbija, kvota na x2 je 1.95.

Najbolji strijelac u istoriji bosanskohercegovačke reprezentacije igra fantastičnu sezonu u Interu. Edin Džeko je postigao devet golova u domaćem prvenstu, a Meridian nudi kvotu 2.45 da će pogoditi i u subotu veče. Kvota da će „Dijamant“ postići prvi gol u Derby della Madonnina je impresivnih 5.80!

BetBuilder nudi mogućnost da povežete više igara sa jednog meča na tiket, a za tako nešto MeridianBet daje specijalnu kvotu! Pobjeda Intera, gol Džeke, ukupno 2-4 gola na meču i 1-2 gola u prvom poluvremenu daje fenomenalnu kvotu 7.10!

U subotu je na programu još nekoliko zanimljivih utakmica u ligama petice. Fiorentina nakon odlaska Dušana Vlahovića dočekuje Lazio čije čelnike je kritikovao trener Maurizio Sarri jer nije imao previše uticaja na prelazni rok. Obje ekipe igraju ofanzivni fudbal, to se pogotovo odnosi na Rimljane i GG3+ po kvoti 2.10 djeluje kao pravi poklon.

Derbi dana u Francuskoj je rezervisan za 21h i duel između Monaca i Lyona. Navedeni timovi su u sezonu ušli sa ambicijom da se izbore za drugo ili treće mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a upitno je da li će uopšte igrati evropski fudbal na jesen. Sigurno će i jedni i drugi ući oprezno, bez namjera da srljaju, a kvota na 0-2 je primamljivih 2.20!

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interesantno će biti i u Bundesligi gdje fokus na duelu Bayerna i Leipziga. Ne dešava se često da na domaćem terenu u nacionalnom prvenstvu kvota na pobjedu Bavaraca bude 1.50, a na 1&3+ odličnih 1.90. Ako očekujete da Bayern krene silovito od početka, 1-1&3+ se nudi po kvoti 2.60, a 1-1&4+ po 3.50.

Ukoliko već imaš nalog, a nemaš depozita na njemu, na više od čak 900 uplatnih mjesta (marketi, kiosci, benziske stanice...) u Bosni i Hercegovini možeš dopuniti račun Meridian dopunom i tako se uvjeriti zašto je Meridian mjesto najbolje zabave i vrhunske ponude.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.