57

Komentari (57)

Salleee
Ti bi da pjevaju Thomsona
DadiG
I dalje ne pišu on Željinim blokiranim računima i da moraju to 10. decembra isplatiti 34 hiljade maraka Alispahiću ili suspenzija
AlenSkY
Koja je pjesma ?
E.Car
Trenere je dobar, za naše uslove odličan. Njegovo je da zaštiti igrače od debila i da ih pogura za još bolji rad i da iz njih izvuče maksimum. To on o radi. Navijači su tu kao i on, da uvijek traže više i bolje jer vole klub i da ga štite od dušmana. I jedni i drugi su u pravu i to se ne može promjeniti sve dok igrači ne budu dostigli nivo da budu šampioni. Tako je u krvi ovog kluba!!! Svi dajte sve od sebe i jednog dana će i nama ogrijati sunce.
hzsg
VRIJEME JE ZA GAŠENJE.!!!!!
E.Car
Ugasi svjetlo i idi spavaj.
user1585859035
Joj sine izjave pa sta trebamo pustat jelenu rozgu
Lona87
A dobro kontas ova pjesma stvarno ubije igrace u pojam, ne mozes depresivniji tekst cut dok pokusavas igrat
user1582456981
Sve neki navijacii i frajeri a vidi im pisanja, samo psuju i vredjaju frustrirana bagra, jeste odgojeni e bas bas, kako bi bilo da vama psuju majku?? Srami te se, kod nas je skandiranje i pjevanje na stadionima da utisas ton tokom prenosa jer ako mala djeca gledaju strasno da cuju too... zalite se na trenera ne valja a ni igraci, jeste strucnjaci neki, djeca i par iskusnih igraca stanje u klubu katastrofa a vi ih napadate a ja navijaca a sto volite klub, pa klub je trenutno sto jeste i igraju koji igraju e njih treba podrzati jer bolje nema.. zalosno zalosnooo.
ananas
Pa podrzavamo ih svako kolo! Najvise gledalaca na Željinoj utakmici... Ali imamo i mi neku granicu... Imaju i oni obavezu neku prema nama... Ne moze govoriti dobro je a oni ne znaju dva centarsuta izvesti kako treba za 90 min... Mi smo tu godinama treneri i igraci dolaze i odlaze... TM87
CrveniKakanj
Samo Zilđović Adnan ?
Zaštita Identiteta
Ko može da trenira s osmjehom na licu, taj ni ne trenira...
tip
Da li je potrebno da i na vasoj pres konferenciji bude Slavica Pecikoza pa da prekida svakoga ko zeli postaviti pitanje, da ne persira nikoga, da klima glavom kad se Ivkovicu postavi pitanje koje ne zeli kao sto to radi kod Peteva. Koja amaterka. Pogledajte samo snimku pres konferencije. Sramota za NSBIH.
enko
Tipcino u pravu si pola ih je u savezu nesposobno i nepismeno.
CeZenicaLik
Mali dije vnago iz Nicaze.Sta si ocekivao da ti pjevaju?
denimen9
Generalno mislim da pjesme Dine Merlina nisu za tribine, pogotovo za Grbavice jer je Dino Merlin navijač FK Sarajeva. Ali eto, danas je svako navijač, ultras, drogerašica i farmerke hu ha, holose glume a ne drze se kodeksa
Babajaga
Sarajevska posla! Ljudi bez plate punih 7 mjeseci i pljuju igrače i stab! Tipični ciganluk.. A pljuju ih oni sto sam 30 Godina pitaju mamu i tatu 20 km.. Klosari
pjanke.sa
@Babajaga sta je kompleksasu koji mrzi grad Sarajevo? Cuj sarajevska posla! Sta ti to znaci seljacicu?
user1596132192
I mene vrijedjas ti pa nikom nista
user1582456981
Kako te vredja??
Sole
Idi vodi Kolubaru je... ti seb m.....
user1582456981
Lijeci se kad mozes psovat starijem covjeku tako.... jesi odgojen
Zoilomas
Pajkan
Vremena su kokuzna a ti si Baksuz...na koji mi te vjetar donioooooo...
Mackintosh
Merlin je derpe
King_Kenny
...nije ovaj nista losiji od onog Sablica koji ima bolji igracki kadar od NK SeljA,a nit mu ekipa igra bolje,nit im bjezi mnogo bodova.
chelsea321
Mora ga vrjedjat pjesma kad je to poga*n nije to dzaba hrv***ko ****o i ono dodje na bosanski jedan klub i tako nesto kaze pa iz zemlje ga istjerat treba
King_Kenny
...ne vrijedaj Hrvate,oni su vam osnovali klub NK Seljo.
Nele.
A ko je osnovo Torpedo?
NKZ1922
Pazi ovog mongoloida Kennya, sve on misli da zna. Druze ko je tebe yebo u zivotu pa ti reko da znas nesto fudbalu, a kamoli ko je osnovo koji klub. Debilcicu
Uranija
@NKZ1922 a šta se ti javljaš sa glupostima koje samo tvoj mozgić razumije, @King_Kenny je u ovom slučaju upravu, pogledaj sastav želje iz 1921 godine na čelu sa osnivačem dimitrijem dimitrijevićem. Ima sve zapisano i nema potrebe da se lažemo i manipulišemo. Kontaš li sad bar malo, ili ćeš nastaviti da pjeniš!?!
King_Kenny
@Uranija ...tog seljaka @NKZ1922 sam ja davnih dana blokirao,a slomi se siromah odgovarajuci mi na svaki komentar...pravi primitivac,samo psuje i vrijedja,ne zna komunicirati kao civilizovana osoba...moj ti je savjet sa ga odmah stavis na block listu jer sad ce on poceti da ti psuje majku itd...balavac neki,da mu zalijepim samarcinu upisao bi se u gace.
NKZ1922
Dva mongoloida.
Random123
Jel ti smeta i plavo oko plakako je ? Da je ne pjevamo vise kad vas marnemo na derbiju
Ajax11
Okrenite onu : plavo oko plakalo je ...mozda mu ta bolje paše
tex_willer
Ja kad govorih da je najveći problem ova ubleha, popljuvaše me. Pa samo po njegovim izjavama u medijima se vidi njegov domet. Operi se poslije svake greške i tišu. Demagog.
SeoRusilac
Frajer je glup
user1582456981
A ti si pedagog..
tex_willer
Pedagog bi trebao biti ovaj "stručnjak".
laky187
Tjerajte to nacionalističko ****o, satro je Želju ko djete zvečku
denimen9
Evo ja sam Bosanac, musliman i nabijem dinu merlina i njegove ukradene pjesme na bobana isto kao i tebe i sve vas sto mislite da ako neko Dini ebe mater da je napao Bosnu hahahahah
Uranija
@laky187 @denimen9 obojica pjenite i glupirate se, jedan zbog zatucanog nacionalizma a drugi vrijeđa Merlina koji je očigledno najveća zvijezda BiH muzike!
denimen9
Bravo @Uranija odlično zapažaš. A i Jack Grealish je najveca zvijezda u Engleskoj a fudbal mu je za qrca, isto tako i Dinine pjesme. Nema ti to veze jedno sa drugim
Uranija
@denimen9 jedno moraš da naučiš pod hitno, a to je da svoje subjektivno mišljenje kad je ocjenjivanje muzickih i fudbalskih zvijezda u pitanju ostaviš za sebe, u svijetu vlada ogromna demokratija i ti apsolutno imaš pravo na ispoljavanje mišljenja ali ti konkretno ispadaš smiješan u svemu tome. U nadi da ćeš se početi popravljati sportski te pozdravljam!!!
Zulfikar
Dino Merlin je obicni narcisiodno-egocentricni papak koji se nikada nije udostojio da spomene ni Acu a ni Bugija, da napomenem da je Bugi poginuio na putu do mjesta gdje su vjezbali. Ne pamtim da ih je ikada spomenuo a da ne pricam o tome da im posveti pjesmu, album ili pak koncert.
user1574859714
Mozda da nekog pobijedite ili da igrate kako treba ne bi bilo takvih pjesama.Predugo mi cekamo da se Zeljo trzne,da uradi nesto.Ne moze vise pod kozu.
pjanke.sa
Ma kako razabu kad nema para?! Kako mislis to?! Dajte vi „najorganizovaniji navijaci“ „najvise nas ima“ organizujte se i skupite pare za Zelju iz dijaspore. Mozete sigurno skupiti da se uradi opet reprogram za porez. Pa okda lozete svaku utakmicu kupovati sponzorske karte, pa svasta nesto. Niti ko u klubu niti ko u Manijacima radi nesto.
Lavillenie
Kako ti vidis da su igraci motivirani majke ti kad onih 90 minuta jedva se vuku po terenu kao da ih neko tjera..
King_Kenny
@Lavillenie ...kako ce biti motivirani kada mjesecima nisu plate primili,ne moze se na pasteti igrati i trcati.
tbra
Da imalo pratis znao bi da su plate redovne
pjanke.sa
@tbra kako ce biti plate redovne majke ti kad je blokiran racun vec minimum 2 mjeseca? Nemoj samo izjaviti glupost da u kesu dobivaju plate molim te.
Ars412
Ja nikako da skontam sta pjevaju
Mahir
Zar je to sve što je ostalo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.