173

Komentari (173)

struja
Da ovako kaznjavali Zrinje,bili bi ugaseni ko klub npr.
SeoRusilac
CJ1999
Savez brani svoje.. SAVEZ NAPOLJEE
Adohordas
Stop mafijasima u savezu!
Rodjeni66
Nemože Vico suspendovati Hasica Tako je govorio Karađzic ako bude rata u BiH Muslimanski ce narod nestati.A kako ja vidim Muslimanski narod nije nestao.Samo je krvnik Karadžic nestao za sva vremena.tako ce i Vicko a.b.d
Sanagoal
Razumijem novcanu kaznu pa i utakmice bez publike ali zasto se suspenduje predsjednik kluba zbog napada na sudije? Ili je on licno vikao da ih napadnu!
block123
Čelnik svinjskog Ivan Beus danas je pokušao izbaciti Velež , ali nije dobio podršku većine . To su oni sto vise mrze Velež nego vole svoj mali plastični klub. E beuse beuse igraš se previše
bazaorao
najbolje je ligu ukinuti ili ostaviti neka samo igraju rezimski klubovi
Velez.Red
Vico Zeljkovicu stice te bozija kazna. A tada ce biti kasno za tebe. Pojest ce te noc. Jezivooooooo
Mackintosh
Dan kad je otisao Hase! hahahahahahahahahahahaha Suspenzija !! Goni to u federalnu na ljeto
AcMilan_rosoneriBosna
Stvarno ne kontam kako se more predsjednik kazniti ovo je smiješno na osnovu čega može neko logicko realno objasnjenje
StarMoVe
Udaraju po najmirnijim i onim koji im smetaju u njihovim pokvarenim naumima. Hasiću ti si ponos Mostara grada!!
milanovac
Nikad nisam cuo da se oduzimaju bodovi kad se desi prekid utakmice??? Znam za dodjeli 3 boda I rezultat 0-3 ili 3-0 ... ali dodjela 3 I oduzeta 3 ,6 bodova pobjedniku
Asim
Rodeni idemo u pobjede ,ponovo da igramo u Evropi.Molim sve navijace svih timova da se prvo postuje fudbal i organizacija FSBiH ,da vise ne pravimo greske a klubovi placaju i ispastaju radi nekih tih navijaca. Hajde da pomognemo nas fudbal na veci nivo . Prijatno
Djensem
Tek kada sudije budu normalno sudili ne po navodjenju ovih kabadahija i za sitne pare..tad mozemo nesto ocekivati na bolje..ovako jok
user1613424508
Kaznit treba al prvo fasiste iz bl zbog transparenta, negiranja genocida itd trebaju svi bojkotirat prvenstvo dok se borac nekazni Nek igraju sami s rudarom i leotarom
user1612368054
Neka se Hasić žali uefi,jer on nije učesnik u incidentu. Da nije vico možda studirao pravo ,pa je unaprijed rekao da će kazna biti drakonska.
Passionmerka
Vico , hebemo ti majku...suspenduj klubove koji velicaju zlocine i zlocincre..
Toniche
Znate li kako se to radi? Ispali ste debili i ostetili klub.. Nemojte napadat sudije niti igrace.. Uzmes telefon i dojavis bombu na stadionu.. Utakmica se prekine a klub nije kaznjen, i tako svako kolo 3 utakmice.. Prekines unistis savez i prvenstvo a ne svoj klub..
Mazi
Al Kaida na aparatima
Toniche
Ja ovdje vidim samo velez na aparatima hahah
Sanin_Mostar
Izgleda da je Hasic isao za sudijama do Jablanice i zapalio pa mu 2 god dali. Prepao se Vico pa na sve nacine trazi da neutralise Hasica. HASE UZVRATI JOS JACE!
Profesor9
Puno je 6utakmica mozda jednu i novčana kazna
bazaorao
Velež, Sarajevo, Željo, Sloboda, Čelik, Tuzla, Jedinstvo, Zrinjski, Široki...trebaju osnovati svoju ligu. A nek onda ovi gledaju ko će ig gledati.
Rodjeni1985
NEK SE I DRUGI MALO PAZE...
Skojevska
Činjenica da je Velež oštećen na utakmici i mogu razumjeti bijes Veležovih navijača, ali nepodržavam uništavanje tuđe imovine i napad na sudije. Takođe je činjenica da ti isti navijači prave probleme. Protiv Slobode su bacili topovski udar na golmana. Klub ispašta, ali možda se drukčije nemože skrenuti pažnja na ovaj lopovluk. Borac je poguran i protiv Slobode, svaki klub koji sledeću utakmicu igra protiv Borca biva napunjen kartonima.
Adnan tz
Otvorena je Pandorina kutija vise nista Nece biti isto. Sad je Lahko moguć prekid lige jer mislim da ce ovakvih upada biti sve vise i vise Da li je ovo jedini način da se pravda istjera sa sudijama ,ako jest ok(pod ovim ok mislim na upad na teren bez diranja protivnjžičkih igraca Već samo prekid utakmice)
Samnasvijetu
Koji prekid lige??? Nije to Pandorina kutija vec seljacka politika jarane Dokle god svaka budala moze nekaznjeno da radi sta hoce klubovi ce samo gubiti, i nije za to kriv savez vec huligani sa tribina
Kiss
Sve je ovo smišljeno i tko zna šta je i ko zapalio vozilo,imali su pratnju policije a oni frajeri i tako da stipu to,savez je zlo
Tako.maki
Sudija sve zakuhao u prvom poluvremenu **** mamuuuuuu svoju
kostro
A zsto Hasicu 2 god zabrene?
denimen9
Ne kontam samo zasto 4 lika koji su slucjano zapalili auto i jedva nanijeli ikakve povrede sudijama zovemo huliganima. Meni izgleda da su sudije samo malo zagalamili, ove pichkice bi se razbjezale
MuzaferDuric
kako ste brzi dati odluku za Velez sto to niste tako brzi i za ostale probleme Utakmice Zrinski Borac Siroki Kad ima ispad to Ignorisete Sram Vas bilo
Alen23
Baboisback
Mater vam ****m,kako ste brzi kad treba kazniti Veleza. Pozivam ljude iz Veleza da naprave akciju da mi navijaci platimo tu kaznu. I podnijeti tuzbu za izbor Vice na mjesto predsjednika saveza,ne moze predsjednik jednog kluba postati predsjednik saveza klasicni sukob interesa.
markopolo
Kako su samo brzi u izricanju kazna ovi iz saveza. Pravi profesionalci, hahahaha
redbull
Vicu prate samo skandali, pitam se sto li? Sigurno nije sto dobro i ispravno radi.
Ters
ja bih im ustupio Grbavicu da igraju - samo neka plate troškove utakmice i to je to.
adis_D11
Vico misli da je mangup izgleda! Zašto misli da se i njemu nemoze napraviti sačekuša? Polako Dodikov cetniku nadoces i ti.
saju701
Pa ovaj Hasic meni djelovao dobar covjek ali pazi sad njegove izjave ”nije dobro odrzavao auto” pa halo majmune da ti tvojim rodjenima neko ovako nesto uradi bil isto rekao?
saju701
Mani se te price normalan covjek ne moze ovako nesto podrzati a kamoli dati ovakvu izjavu,normalni predsjednici se ogradjuju od ovakvih navijaca koji uzimaju zakon u svoje ruke.
enko
Saju 701,eto mi se ogradjujemo od tebe i tvojih izjava.
saju701
Hvala bogu pa zivim u civilizovanom drustvu a ti nastavi podrzavati ove sto pale to ti ja ne branim ali imam pravo na svoj stav.
saju701
Zaboravih pitati ko ste to vi? Posto ne znam ko ga zastupate tj. koju skupinu pa nije valjda da Rodjeni podrzavaju paljenje i ubistva hm cisto sumnjam.
Zaccheroni
Ovo je sarkazam a NIKO NIJE DOKAZAO DA SU VELEZOVI NAVIJACI OVO NAPRAVILI!
Defensor81
Sljedeći je vico i ono ****o mismimović da bog da gorili ko jan pal, savez mafija,, danas u savezu sutra u kafezu sa munibom ako bog da
Krivaja Zavidovići
A kad nas je odveo na SP u Brazil, onda je bio dobar...
Defensor81
Nije on nego dijamant, nije mismimović ****ar sam igrao, pape je bio trener nije ovo ****o prodano
Tako.maki
Sta je sa sudijom
user1629380121
Vi novinari ste napumpali iprevise nego stoj bilo jb savez mater
Zaccheroni
IMAM JEDNO PITANJE ZA SVE VAS NA POSTALU? ZNA LI SE KO JE NAPAO SUDIJE? VIDIM DA SU SE SVI UHVATILI ZA TO
Hasanaga
Mater im njihovu, po Banja Luci mogu da upadaju na teren, velicaju zlocince i prijete da ce da kolju pa se sve zataska, a Velez bas hoce da uniste.
FighterIXI
Lažeš keru. Borac je kažnjen. Raketu ispaljenu na djecu nismo zaboravili i čekamo vas za vikend. Skandiranje, koje ne opravdavam, je bila reakcija na ispaljenu raketu. Što je vama normalno. E sad pošto ste postavili standarde nemojte se čuditi kad padne krv. Dalje, Borac je kažnjen kad je sudiji razbijena glava, kad je bio incident i navijači utrčali da se obračunaju sa Manijacima... Izbačen iz lige zbog falsifikovanih uplatnica Čelika i Džaje... Kome se obraćaš devilčino? Instituciji koja je to sve preživjela i opstala. Tada ste se smijali i navijali da savez Borac razvali kaznama i izbacivanjem. Ma marš stoko lažljiva. Neka su kažnjeni i treba tako!
FighterIXI
Navijači kada su ušli nikom na pamet nije palo da ganja igrače Željezničara tj. sportiste... I to neopravdavam ali kazne su izrečene i Borac platio i igrao pred praznim tribinama. Od tada je prošlo 10 g. I gdje smo sa ovim primitivcima iz Vrapčića? Vratili se nazad 10 godina sve pod parolom da taj kancer fudbala propagira napredak i poštenje. Ma marš! Šemsudinu želim da sa drugom Fadilom završi na njegovim respiratorima. Svaku utakmicu je nezadovoljan.... Firmu otvorio sa onim iz DK pa ga huškao na Borac kroz 4r... Sad je gotovo jednom nogom su u mezarju i neka su. Neižiljeni primitivci zatobljeni u 90 god.
Deepy
Znači pokušaj ubojstva nije za igranje. Bez obzira tko je žrtva. A najveći problem je ako se stanje ne pokušava riješiti realnim i legitimnim putem nego silom. Tko god da podrži ovakav zločin, taj je sutra spreman ubiti čovjeka. Na sve tri strane, a stalno pričamo o te tri strane. Ljudi urazumite se, postoji 1000 načina kako se boriti protiv nepravde, ali zločin, a pogotovo pokušaj ubojstva nije način za rješavanje problema. Pogotovo problema sudačke krađe. Ovo nije rat, ovo nije nešto zbog čega se treba nekoga ubiti. Protesti da, žalbe da, blokiranje rada NS/FS da, ali ovo nije način. S druge strane, pričate o nekakvom Vici? Pa dragi moji puno ranijih titula apsolutno nisu regularne, od Željinih, Pitarskih, Zrinjskog, ali i Borca zadnje godine. Sjećam se dobro utakmice pod BB u kojoj je sudija bio onaj Bjelica. Dakle drugi gol Želje ofsajd, u 73. minuti ne snima čist penal Zrinjskom, u 85. min svira penal za Želju, za jedno od bar 10-15 remplanja po utakmici koja se dešavaju i koja se ne sude kao penali. Dakle 3 teška oštećenja. Nitko nije upao na stadion, niti zapalio suca. I milijun je takvih detalje, sjećam se ove utakmice jer sam uživo bio na njoj. Zato, prestanite s dvostrukim mjerilima, okrenite se regularnoj borbi, a ne zločinima. Pozz svim ljudima dobre volje i svim normalnim navijačima u BiH.
admirmo
Šta bolan sereš ultrasi upali na teren da pobiju ljude i kažnjeni samo sa 2 utakmice, šta je bilo u Banja luci kad su upali protiv želje je li mamu ti ****m u usta
K79
sve si drug dobro rekao ali za napad na sudije u tunelu jos uvijek nisu privedeni pocinioci tako da se i dalje ne zna ko je to tačno uradio tako da nije fer bar za sada stavljati i to Veležu na teret !
user1579962154
@Deepy da su ih htjeli ubiti ubili bi ih. Evidentno je da je bilo upozorenje da ce SVAKI koji bude igrao za savez a ne za dobrobit klubova biti kažnjen. Kako mislis postojao je drugi nacin, koji? Godinu ipo traje ova borba, nije ni 5 ni 10 a ni mjesec dana. Jesmo li bojkotovali savez nakon utakmice u BL? Sta smo dobili? NISTA! Je li pokrenut projekat za borbu protiv neregularnog suđenja, NI TU NISMO DOBILI NISTA, je li bila pobuna klubova na sta se OPET borac i Vico oglušio! Jesmo li pravili klipove sa evidentnim prevarama, i sta smo dobili? OPET NISTA! Pa sta je vise preostalo? Da im kliknemo i da ih molimo da imamo svi jednaka prava ? Na to jos nismo spali. MOGLI SU IH UBITI DA SU HTJELI, a s obzirom da se zataškalo ubistvo Vedrana Puljica i da se dan danas suti o tome, cemu tolika žurba da ae pronađu počinitelji koji su samo napravili materijalnu štetu? Spremni smo se boriti svim sredstvima protiv ovoga, i spremni smo zapaliti savez ako treba ali nas vise nećete handriti. Svi klubovi se trebaju dici, jucer smo to bili mi, sutra i vi! Krenite u borbu, ja sam za Velez godine dao, prelazio kilometre, novčano pomagao da se sagradi stadion ili izmiri dug i da mi ovo radite danas? NEKO JE SADNJU KAP ZNOJA DAO DA BUDEMO OVDJE A VI DA NAM OVO RADITE? E nece moci !
AmeeSallRiOoCc
Priprema za oktobar i reprezentaciju zapalite sve da savez plati sve i da ih uefa izbaci iz takmicenja. Dajte titulu Borcu ili Zrinjskom onda nece biti ugrozeni.
user1605368976
Oni bez sudija ne znaju osvojiti titulu .Penal u Bjelinji a o borcu je suvišno i pricati
Kremenko
Stace se tek desiti Tuzla City - Borac.. tu ce se ici na otvorene provokacije.. penal, i crveni predvidjam!!
Kremenko
Vice je ovo jedva docekao i isao na ovo. Besmisleno..
Toniche
Navijaci koji su ovo napravili su samo debili.. Zasto napadati igrace? Zasto tuci sudije? Pa ne dirigiraju oni. Prekinite utakmicu u mostaru, sarajevu, zeljinu tekmu, posusije prekinite.. Prekinite svaku i unistite prvenstvo ali bez obiljezija kluba debili. ANONIMNO. ucinite prvenstvo neregularno a oni ne mogu kazniti klub jer ne znaju ko je.. U autobus i dogovor sa drugim navijacima i prekidaj.. Prekini tekme repke ali Anonimno.. Nemojte im davati povoda da vam klub uniste.. Odnosno sami ga unistavate jer ne razmisljate..
K79
druže sve što se desi na stadionu odgovornost je organizatora utakmice tj kluba tako da imao obilježja ili ne klub ce snositi sankcije
Toniche
Da ali ne mozes dobiti sankcije ovakve kada ti ma stadionu sa istocne tribine utrci 20 ljudi koji nemaju obiljezja.. I kad se tvoja navijacka skupina ogradi od toga i osudi i klub isto (kao fol pospes se pepelom) Ili vrlo jednostavno uzmes telefon i dojavis bombu na stadionu u vrijeme utakmice i to je to.. I tako stalno.. Za to nisu odgovorni organizatori jer ne mogu utjecati na nekoga tko zove telefonom..
SeoRusilac
Treba se žaliti na ovu jadnu odluku
Eduard
Nece ni vicina do zore
Trpim
Od onake Euforije i dugogodišnjeg rada i truda, sve se u vodu baci preko noći. Stvarno mi je žao Veleža kao kluba ali tako je nažalost uvjek se nadje neka budala koja će sve vratit na početak. Zbog toga i jesu naši klubovi na dnu dna. Jedino je riješenje igrati bez publike je ono što donesu par stotna maraka naprave 1000 puta veću štetu, i tu nema napredka.I problem je sto su svi klubovi u 5 deka a misle da su na nivou Italije ili Spanije. Zbog toga svakom smeta svaka sitnica i svaki se detalj bez broj puta bespotrebno komentariše. Nemože se u vrhu biti saslabim ili podjednakim igraćima. U fudbal treba ogromne pare uložiti dabi se nešto postiglo a u Bosni jedino Tuzla City ide tim putem i zbog toga će i biti prvaci a prvi će i igrati u grupnoj fazi nekog evropskog takmićenja.
Boki
Ne podrzavam nasilje bilo koje vrste ali se moralo ovo desiti eto slomilo se preko veleza godinama unazad krenuvsi od pl ,prve lige i ostalih nizih liga se prvaci odreduju u kafanama ,restoranima pa dokle vise istinski sam ljubitelj fudbala i zelim samo da imam posteno sudenje pa neka pobijedi ko je bolji ako sad svi ne podrzimo velez ne nasilje nego klub koji je ove godine bio jedina svijetla tacka naseg bih fudbala u inostranim takmicenjima sutra ce se desiti i mojoj slobodi ,citiju i dr.pozz iz tuzle
Kremenko
Ma jasno.. ljudima se jos nije slegao onaj penal u utakmici prije par mjeseci.. Borac u svakoj utakmici ima sudjenje na svojoj strani. Proslo kolo protiv Sirokog, .. cist crveni.. milion glupi faulova.. ali igralo su BL pa nikom nista. Zalio se i Rudar na sudjenje.. tu je sloboda govora dozvoljeno .. ebig rs. Isto bi se desilo u Posusju ali tamo je domacin uspio pobjediti.. i oni su se zalili na sudjeje.. ali nista.. Sloboda je isto osjetila na svojoj kozi.. Ali sa Velezom napetost je vec bila na maksimumu i ovo se po meni moralo desiti.
Matic
StarmoBregza
Znači, Dodikov mali je i sudac i tužitelj i istražitelj, sve on zna u 12 sati ko je šta napravio, sunce Miloradovo vidovito
Babajaga
LuisCarlo
Ispali DABOGDA. MRŠVDG
Mig_Mig
Nek se u Oktobru spreme na prekid utakmice reprezentacije. Nece da moze ovako.
user1579962154
HAHAHA GLUPANI, niste nas poremetili, sad cete tek da vidite s kim imate posla. Idemo rođeni najjače do sada, nista nam ne mogu, svoje cemo odslužiti al oni svoje nece jos zadugo. MUSVDG
LuisCarlo
Bravo Savez. Ima nade za PL
EmirEmir111
Najgluplja stvar koju neko moze napisati je da svi Bosnjacki klubovi istupe iz lige. Pa eto Olimpik je istupio i sta je dobio? Dobio je da su cetalji koji ce se guzit Borcu ostali i sad sto su trebali igrati u seoskoj prvoj genocidnoj ligi, igraju u Premijer ligi.
kondor11
Malo slaba kazna
delta
Ttrba njega skroz izbacit iz fudbala i Velezu oduzeti sve bodove,da je tako dobar dali bi gol iz igre a ne na silu da pobjeduju i naravno kad gubis uvjek sudija kriv.Jaki igraci i ekipa ne mogu ciste golove da daju Zubanovic i onaj drugi promasaj glavom i onda hopa po sudiji....Jeste frajeri pravi...
samac
Ovo je rat izmedu Hasica i ovog lopova krmeta vice.
kurjak
@VELEZ Šta ti ono reče prije dva dana za Slobodu i Čelik?
VELEZ
sta? Vi ste picke i nemozete stat ispred saveza kao velez?
kondor11
Spustite se pijacari umislili ste da ste neko i nista a u biti ste *****a od ekipe sasuli ste paljbu na sudije a sut u okvir gola niste imali
VELEZ
koju si ti utakmicu gledo budalo jedna
kondor11
Visoko sze se podigli nakon evrope pa bolno prizemljenje misli li ste da cete se prosetat pl a nula ste od ekipe ponavljam i svak vam je kriv osim dudica promasena taktika ekipa itd
FighterIXI
Ništa ne može na silu.
damir_mo
Vico izabran po svim pravilima i zakonima sviđalo se nama to ili ne dakle stoji ga i UEFA . Ako se pogledaju sporne situacije od sinoć svaka je bila slobodna sudačka odluka znači ako pošaljete u UEFU neće ništa uraditi jer nisu čiste situacije . Ostade samo upad navijača i zapaljeno auto od sudaca
nikobolji
Treba prekidati i probleme praviti kad igra reprezentacija. Tu ih najvise boli gdje su pare. Ovako samo unistavas svoj klub.
rabodimis
HAHAHAHAHAHAHAHA Kako se brzo slozise i dogovorise, mamu im je*em..
Noname992
Kad lopovi odlučuju o kaznama i suspenzijama, pa zato nam i jest država kakva jeste i zato u zatvoru leže skupa onaj što je ukrao metar drva i onaj što je ubio čovjeka.
user1605368976
Bagro četnicka imali nekad kazne za borac osim što ga kaznite da bude šampion i dana nas bruka po Evropi
Fejker
Odluku nije donio nogometni savez NE LAZITE JAVNOST !
rodjeni95
Cuj ovih bravo, pa nebitno koji je klub. Umjesto da se ujedine svi, oni se raduju, zato nam i jest sve ovako. Danas Velez, sutra Siroki, prekosutra Radnik. Vi opet šutite. Picka vam materina u savezu.
Deepy
Što se prije nije povlačilo ovo pitanje?
CapitalCityBoys
Begic INACE pocasni predsjednik na aparatima
SakinamaA
Valja umrijet Vico moj samo čekaj
user1597347980
Treba novi protest ispred saveza i pjevamo SAVEZ NAPOLJE
Turbetanac
Uspio je Pilav krimos sa Vickom da se rijesi Veleza… sljedece je Sarajevo pa Sloboda budite sigurni.
*p!p!t@*
Pripazi Vico malo na prostitutke i dilere znaju nervozni biti, a nemaju šta izgubiti...
JedanLik
Kad su lesinari ulijetali nikom nista,dok je ljudi u savezu koji ne vole ovu državu nikad nece biti bolje!Svi se trebamo podici protiv lopova ,nacionalista i ljudi kojima je druga drzava ispred bih i rastjerati sve!
Fejker
Mafija uklanja sve oni koji nisu u kriminalu s njima ! RAT NOGOMETNOJ MAFIJI !!!
Mahatma.Barbie
U subotu ako na tekmi Borca i Sarajeva bude nacionalističkog skandiranja očekujemo prekid utakmice i pražnjenje stadiona. Ili neka igrači Sarajeva napuste teren na prve fašističke povike(kojih će sigurno biti).
Deepy
Ne možeš realno uspoređivati nikakve uzvike i pokušaj ubojstva. Malo realnosti s koje god da ste strane. Pokušaj ubojstva je grozan, a blizu toga je i odobravanje istog.
Zaccheroni
Kakvog ubistva?
kukuruz
seibeg
Auuu. Ovi iz saveza traže da padne mrtva glava. Ovo je za ne povjerovati. Masovne proteste, zapaliti sve institucije saveza. Pravedni su kažnjeni a kriminalci nagrađeni. Smrt organizovanoj hobotnici zvanoj Savez.
Bhf111
Vico je ovo sve namjestio sa sudijama da pokaze Hasicu da je veci od njega. Nikad neces biti gospodin kao sto je Hadic, ni do koljena mu nisi djubre jedno
prostecinjenice
Vico, nisam mislio da si ovako naivan. Jadan ti kad si se Hasić na kosti navali, sam ćeš odstupiti.
user1595066044
E sad ova četri kluba iz udruženja odnosno njihovi navijači pred savez pa tamo palit ako treba, pa nek kazne ako mogu koga!
Tito1
nemaju vremena...valja baklje paliti, jer palilo se i palit će se! I valja do besvjesti skandirati protiv uprave svoga kluba i omalovažavati igrače i stručni štab.
user1605368976
Cigani iz saveza treniraju strogoću na VELEŽU
fantasma
A za sta je konrektno kriv Hasic?
azmoh
Hasić konkretno nije kriv, ali koga optužiti onda?
user1597698961
Sto je izgradio Velez,eto stoo,,ocito cetnicima na vrhu bh fudbala smeta uspjeh jednog bosnjackog tima,i cine sve da srozajuu Velez,,nedavno olimpik ,mladost,ova sezona velez,iduca mozda sloboda,mic po mic vico radi za sta je poslan,rusi bosanske timove,repku nam ,,ogadio" ,a uporno kazem da to traze i najavljikem da navijamo nikad jace za bh momke bez obzira na rezultat,da im dokazemo da nisu jaci od istinskih navijaca,,do kad ce se sutiiti ne znamm,ali malo po malo ruse nam nase timove
Deepy
Možda za ovakvu izjavu: "Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar prenio na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da u buduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema", cinično je prokomentarisao predsjednik Rođenih
MaDaj
hoces da kazes da je kaznjen zbog sarcazm u izjavi nakon desavanja ... pa upm ako se kazanjavaju ljudi zbog izjava 90% igraca, trenera, vlasnika, itd nebi mogli biti u BH fadbalu....
Deepy
Mjastore ne banaliziraj. Znaš ti dobro šta znači ovakva izjava. Nepromišljena, glupa i puna pakosti. Ovo ne može biti odgovor bilo kojeg čovjeka u sportu.
VELEZ
RODJENI ON JE BRAT, VELEZOV TO JE SIN, PJEVA MU SADA ARMIJA, NAPRIJED HASIC SEMSUDIN!!!!!!
user1604593678
Tako i treba,propust i organizacija nula bodova. Svi podrzavaju ovakve nemile scene kao vico kriminal četnici a kad se desi Vedran Puljic onda tražimo neku pravdu,eto kakv smo mi dvoličan narod i društvo.Sinoc je mogao poginuti neko od sudaca a ovi sto su ih napali 20 godina robije treba im dati. Divljaci kojima nije mjesto na tribinama!!!
user1597698961
A nije propusr kad borcevi navijaci unesu svakakve transparente i skandiraju svakakv imena??to nije propust??
Fejker
Ti sto su napadnuti su trebali ranije razmisljati sta rade, zasto tebe niko ne napadne ??? Stvarno je sramota ovo sudjene u premier ligi i coravi vide sta se radi ….fuj
user1616752876
Da im nije malo, sada treba svaku prekinuti pa da vidimo gdje će ovo stati
Antaaaaa
Imamo epilog, ali sta cemo s uzrokom?
LukasPodolski
Paradajz
Ima li kazna za velicanje zlocinaca u Banja Luci?
LukasPodolski
E to ne znam kad odem u Banja Luku pitat cu ih
user1612368054
Njih je Bog kaznio,ali im izgleda još nije jasno,ali bit će uskoro.
dinass
Cilj je da se unisti BiH i prikaze kao nemoguca zemlja,preslikana dajdzina politika.Fudbal je osto ujedinjen pa ga treba unistiti ,kosarku su sredili i to Dodina Igokea preko Sinise Kovacevica koji je puno hl**** uzeo u Bosni i Sarajevu a saf pokusava da rasturi savez sa Laktasenko politikom.
Baco
Citavo vrijeme od rata nas ubijaju ,mora se nesto uradit.Celik su unistili sa domacim izdajnicima .Mafia je to diktirana iz Beograda vjerujte ovo...
LukasPodolski
Kakve veze Beograd ima s ovim hahahahah
Keno
user1582456981
Lopvska posla, savez kriminalni nema srama u vama al doci ce kraj i za vas
user1605368976
Kopilad iz saveza
laky187
Rušite državu, najbolje je od sporta krenuti...zavadi, kazni, seri se...tako nam i treba
Brigata_rossa.1981
Ne možete kazniti koliko mi možemo platiti. HASIĆ OSTAJE PREDSJEDNIK SVETINJE!
Sole
Hoces ti mozda platit
Brigata_rossa.1981
Šta tebe boli k**** ko će platiti?
Defensor81
Mi hoćemo svi ko jedan ko i dp sad idiote
1601834469
Tesko da ce ostati predsjednik… vi ste smecari obicni… ugroziti neciji zivot… fasisti jedni
azmoh
Tako je, nas 20 000 otišlo i zapalilo mu auto. Opasno je generalizirati
Chico
ZASTO SUTIS SPORTSPORT-E ? CIME VAS JE VICO KUPIO ? VICO SUSPENDUJE PREDSJEDNIKE KLUBOVA ? DO KADA CETE BITI NIJEMI POSMATRACI JER VAM JE DAO DA PUTUJETE S REPKOM I GOSTOVAO U GARAZI ? I ZATO STO JE LAZOV OBECAO TRAVNJAKE I REFLEKTORE A SLAGAO ? VRIJEME JE DA SE PROGOVORI, OD LIGE JE NAPRAVIO BORAC MTEL LIGU.
Hamic14
Zar je moguce kazniti klub Ako njihovi navijaci naprave nered van stadiona?? Nisam toliko upoznat sa nasim zakonom
sportskenovosti
Svaka čast momci pa ste tako složni,prava rijetkost danas.,samo naprijed.,ako slučajno gdje zapne zovite baketa da vam da koju aljinu zlatnu kašiku,lp
Sole
Pa boli me idiote jer takvi ko ti su samo sinoc nanikeli stetu Velezu nikom drugo al vidim panj si da to skontas ... ako mislis da ste nastetili nekom dr grdno se varas Velez ce dugo snositi posledice idiotizma od sinoc
kostro
A zasto 2 godine kazne?
Brigata_rossa.1981
@sola Halo, sivonja! Prvo, ako te nešto boli obratiš se doktoru. Drugo, to je stvar Veleža i navijača njegovih šta ti zabadaš nos u tuđe kad te se ne tiče. Treće, ovakvo stanje nam je u fudbalu zbog takvih kao što si ti, da vas savez pomazi malo. Pokušalo se normalnim putem, izgleda da ne može. Od sad ćemo ovako, pa dokle god trebalo. I na kraju mrš u p**** m*******!
Err
Nisu svi izvršili genocid pa se generališe
damir83
Nije ni dokazano da su velezovci napravili belaj, ko zna ko je imao otvorene račune :-)
velez mo
GENERALE,SALUTIRA TI TVOJA ARMIJA,JAKOOOOOOO
Sole
Zadugo neces Velez gledat u Vrpacicima ..... zao mi je kluba kao kluba ali idiota kao tebe ni najmanje ali znas sta je najzalosnije sto glumis barabu tastaturom ti i takvi ko ti a na kraju ce ispusiti samo Velez i tih 4-5 momaka... covjece vi podrzavate pokusaj ubistva alo ba .... stvarbo vas nisam do sad smatrao za krkane ali vidim i vise ste od toga
dinass
Nije moguce,van stadiona je to krivicno djelo i nema vezebsa klubom inace bi nas deset obuklo dresove svinjskog i pravilo sranja da ih kazne jer su duzni zbog otimanja stadiona i ugnjetavanja dugogodisnjeg.
Sole
@dinass druze kaznjen velez zbog ulaska navijaca u teren kontas kazna je zbog prekida utakmice
dinass
Al skoro svi negiraju genocid i prema tome su isti kao i izvrsioci.Nije mi jasno to nikako,niko tebe ne optuzuje vec vojsku i policiju i ti samo mozes imati na savjesti sto nisi nista uradio da to sprijecis al sada jos i da negiras onda si isti kao i izvrsioc jer prakticno postajes saucesnik.Sve sto ee desavalo i u Prijedoru,Banjaluci,Foci,Visegradu i ostalim mjestima desavalo se pred njihovim ocima,njihovi bageri,kamioni i autobusi su koristeni za prevlacenje na stratista a onda na zakopavanje i prekopanje dosta komsija je i ucestvovalo u ubijanjima i opet negiras.
1601834469
Pa napravili su ga i na stadionu??? Napad na rukovodstvo i igrace Borca je sraman cin i zasluzuje i zescu kaznu
Kugla
Nisi u pravu utrcavanje navijaca u teren treba kazniti
Velez.Red
Sa Lopovima i ne treba drugacije. I svi ce ovako proci ko krade
Djensem
Ko je napao igrace.?? Ne pisite glupsti ljepsi ste kada ne komenarisete
dinass
Jasno,covjek pita jesu mogli biti kaznjeni za paljenje auta i napad.Moj komentar je odgovor njemu.
dinass
Eto druze lopova na vlasti 30godina i niko nije cvoke dobio a unistili nam zivote svima i otjerali nas iz svoje zemlje.Sto se niste borili ovako i za svoju buducnost.Politicari se setaju dole po Mostaru i niko ih ne dira,cak i po tribinama sjede i niko nista a ovu podmetnitu crnu ovcu mal ne ubijete.
Samnasvijetu
Jeste opasno generalizirati ali ako vas 20.000 stoji iza njih 5 i opravdava njuihove postupke onda je to generaliziranje opravdano
Zulfikar
Kojim “nasim zakonom”, zar postoji zakon u BiH?
user1612368054
Utakmica koja se prekine,registruje se 3:0,a dodatno oduzimanje bodova je nemoguće.Treba se žaliti u Nion.Tačno je precizirano kad je mguće uzeti bodove.
user1612368054
Nije istina,kazna je za Hasića što se bori protiv kriminalaca u savezu. Sa prekidom on nema ništa.
st4rk.
Vici sve zivo i mrtvo, ne doceko jutra ni on ni pajdasi iz saveza. Amin
bananko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.