Krupa ispustila pobjedu u Doboj Kaknju

Premijer liga, 18. kolo

Krupa ispustila pobjedu u Doboj Kaknju

M. Šljivak

Fudbaleri Mladosti i Krupe remizirali su u Doboj Kaknju 1:1 u susretu 18. kola Premijer lige BiH.

Prvo poluvrijeme donijelo je jako dobru igru sa obje strane. Usprkos teškom terenu oba tima su bila jako otvorena, ali tek u finišu prvog poluvremena stvoreno je nekoliko šansi.

Prvo je Krupa imala dva dobra pokušaja prema golu domaćeg tima. Najbolju šansu imao je Milanović, ali je Velić njegov pokušaj odbranio.

Zatim je Mladost uzvratila fantastičnim udarcem Arežine. Udarac je išao pod samu prečku, ali je i Fejzić sjajno odbranio i na odmor se otišlo bez golova.

Nastavak meča donosi mnogo bolju igru gostiju iz Krupe. Redale su se šanse pred golom Velića, ali je falila konačna završnica.

Ipak, u 66. minuti gosti zasluženo dolaze do vodstva. Pogriješio je rezervni golman Bukvić, lopta pogađa defanzivca domaćih Metalsija u grudi i odlazi u mrežu za vodstvo gostiju od 0:1.

Krenula je potom Mladost po izjednačenje, a u 84.minuti do njega su i došli. Mišić je precizno pogodio sa vrha kaznenog prostora za poravnanje rezultata na 1:1.

Do kraja promjene rezultata nije bilo. Ostalo je 1:1, pa su oba tima otišla na odmor sa po jednim bodom.

Premijer liga BiH, 18. kolo:

Mladost - Krupa 1:1 (Mišić 84' / Metalsi 66'ag)

MLADOST: Velić, Benović, Metalsi, Aganspahić, Arežina, Lazić, Čomor, Šećerović, Regoje, Dilaver, Mišić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

KRUPA: Fejzić, Makitan, Jašarević, Milutinović, Vukotić, Nikodijević, Savić, Aleksić, Milanović, Fajić, Marjanović.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti