Kladionica Meridian – najveće kvote za tiket dana: CHELSEA 3.10, ASTON VILLA 2.50!

Sportska kladionica Meridian, nudi rekordne kvote za sve utakmice engleske Premier League

Kladionica Meridian – najveće kvote za tiket dana: CHELSEA 3.10, ASTON VILLA 2.50!

O. Lekić

Najpopularnija fudbalska liga svijeta, sigurno je engleska Premijer lige, ali drugi dan nove godine i popularni Boxing Day, ove zime obara sve rekordne, jer kladionica Meridian ponudila je apsolutno najveće kvote na planeti za sve utakmice Premijer lige.

Luksuz igre na najveće kvote na planeti, imate samo ukoliko imate registrovan meridianbet nalog, a ukoliko to uradite odmah, instant ste profitirali.

Registruj se OVDJE i preuzmi poklon od 30 KM za besplatno klađenje. 20KM iskoristi za tiket kombinaciju, a 10KM te čeka na najvećem online kazinu na Balkanu – Meridian Kazino.

Danas se čak četiri utakmice igraju u istom terminu od 15h:

  • Brentford – Aston Vila
  • Everton – Brajton
  • Lids – Barnli
  • Sauthempton – Njukastl

Engleska Premijer liga jako dugo vremena je očekivala povratak Stivenda Džerarda. Konačno ga je dočekala u ulozi šefa stručnog štaba Aston Vile.

Pobjeđuje li danas Aston Vila za kvotu 2.50?

Kao finale nedeljnog poslijepodneva gledamo možda i najjači derbi engleske Premijer lige:

ČELZI – LIVERPUL. Ekipa Tomasa Tuhela na „Stamford Bridge“ stadionu dočekuje ekipu njemačkog stručnjaka Jirgena Klopa. Domaćin je uvijek favorit, a posebno kad se igra za kvotu – 3.10!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

 

 

Top Komentari

Dejan19
Kvote u Meridianu su zaista nestvarne. ??
0 0
GojkoMoksikanac
Da nema Engleza svisnuo bi od dosade ovih dana, Celzi bi mogla zapapriti liverpulu dobro
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.