Miss BumBum je opet u prvom planu, želi pokoriti Rio de Janeiro
Naravno, u prvom planu njena velika stražnjica i grudi, a publika u Riju s nestrpljenjem čekaju da subota svane

Suzy cortez dolazi na karneval

Miss BumBum je opet u prvom planu, želi pokoriti Rio de Janeiro

Edmir Škorić

Karneval u Rio de Janeiru počet će sutra, a godišnji i tradicionalni događaj ponudit će puno zabave, samba plesova, raznih kostima i muzike koja će dominirati ulicama brazilske prijestolnice.

Suzy Cortez, koja je osvojila titulu Miss BumBuma 2015. godine, svakako je započela karnevalski duh na seksi način.

“Odlučila sam napraviti vruću probu sa karnevalskom temom i odjenuti se u čast najveće predstave u Brazilu", kazala je 28-godišnja Suzy, poznata kao navijačica Barcelone i Lionela Messije, Argentine, Brazila...

Ona želi da u Riju na ulicama bude u što manjim krpicama, čime bi ušla u Knjigu rekorda. Set fotografija koje je pravila za ovaj događaj dovoljno govori o njenim "planovima".

Naravno, u prvom planu njena velika stražnjica i grudi, a publika u Riju s nestrpljenjem čekaju da subota svane...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi