Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Real i Viborg

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Real i Viborg

Sponzorski tekst

Četvrtak je u znaku El Clasica i prvom meču polufinala Kupa kralja. Dva španska velikana boriće se za titulu i u Primeri. Kladionice Mozzart nude najveće kvote na svijetu na trijumf Real Madrida protiv Barcelone na Santiago Bernabeu. Osim duela u Madridu, najveći koeficijent je i na dvojku na Viborg u četvrtfinalu Kupa Danske.

15. marta nam stiže Mozzart Bet Race

Do sada nezapamćena trka počinje u Mozzartu 15. marta. A nagradni fond je 30.000. Pravila su jasna, učestvuj svaki dan do 09. 04. 2023. i nagrada je sigurna. Više pročitajte ovdje.

REAL - BARCELONA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2.05

Madrid je u žurbi, Barca pada. Da li je ovo šansa za momčad Carla Ancelottija da sruši svoje velike rivale? Robert Lewandowski je povrijeđen, pa je to veliki hendikep za Ćavijevo društvo. Katalonci su eliminisani od Manchester Uniteda u Ligi Evrope, poraženi su od Almerie za vikend u Primeri (0:1).

Alarm se oglasio na Nou Campu prije prve utakmice polufinala Kupa kralja. U glavni grad ne dolaze ni povrijeđeni Pedri i Ousmane Dembele. Domaćin ne može računati na Davida Alabu i Ferlanda Mendyja. Karim Benzema je zdrav, to je najbolja vijest za navijače Kraljeva.

Real ima pakleni raspored. On je na Enfildu savladao Liverpool sa 5:2 u prvom meču osmine finala Lige šampiona, dok je u subotu u gradskom derbiju sa Atleticom odigrao samo 1:1.

Real je u prvenstvu pobjedio Barsu sa 3:1, ali su Katalonci u Superkupu u Rijadu savladali gorkog rivala sa 3:1. Obračun svjetova - prvi čin, revanš je sljedećeg mjeseca u Barceloni.

AALBORG - VIBORG (ČETVRTAK, 18.00), DVOJKA 2.30

Aalborg i Viborg odmjerit će snage danas u prvom meču četvrtfinala Kupa Danske. Domaći su u padu, vezali su dva poraza u prvenstvu ove godine, ukupno pet ako računamo prvi dio prvenstva, dok Viborg ima pobjedu i poraz u 2023.

Gosti su drugi u prvenstvu. , bore se za titulu, dok je Aalborg pretposljednji i čeka ga borba za opstanak. U danskoj Superligi Viborg je u gostima savladao svog narednog rivala sa 3:1. U sedam izjednačenih utakmica ovih ekipa postignuti su golovi na obje strane (tip GG).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.