Novogodišnji festival nagrada u Meridianu: Osvojite Sony PS4 i praznične bonuse!

Praznici su već stigli u Meridian

Novogodišnji festival nagrada u Meridianu: Osvojite Sony PS4 i praznične bonuse!

Sponzorski tekst

Pred nama je vrijeme praznika i darivanja, ali vi ne treba da čekate Novu godinu, kako biste dobili poklon, jer u Meridianu je u toku Novogodišnji festival nagrada.

Svaki dan možete da učestvujete u brojnim promocijama, gdje vas čekaju nevjerovatna iznenađenja: Sony PS4, bonusi na uplatu, kazino bonusi, tiketi koji “ne padaju”… Ovo je samo dio prazničnih promocija i zato što prije odaberite svoju.

UPLATA KARTICOM – BONUS NA RAČUNU

Novina za igrače je da, od sada, na sajtu meridianbet.ba depozit, bez dodatnih troškova, mogu da uplate Mastercard ili Maestro karticom. A, dok traje Novogodišnji festival nagrada, svi igrači će dobiti 20% bonusa na prvu uplatu.

DUPLA ŠANSA ZA DOBITAK I TIKET PADOBRAN

Kakav izbor duplih sigurica - pravi praznični! Samo jedan od dva tipa treba da prođe, da biste prošli tiket. Tu je i tiket padobran: ako igrate i “padnete” sve parove, Meridian će vam vratiti novac.

POKLONI NA KAZINU

Ljubitelje kazina čeka nešto sasvim novo: bonus račun na kazinu. Uplatite prvi depozit i Meridian će vam duplirati taj iznos. Ovdje vaš novac vrijedi dva puta više i pravi je trenutak da iskoristite ovu priliku! Ako niste imali sreće na internet kazinu, ne brinite! I za vas je kladionica Meridian pripremila sjajno praznično iznenađenje: očekujte 20% svog novca nazad. Zavrtite, nemate šta da izgubite!

SPECIJALNE NOVOGODIŠNJE OPKLADE

Samo Meridian nudi i novogodišnje opklade, gdje, između ostaloga, možete da se kladite na pol prvorođene bebe u Banjaluci i Sarajevu, u Novoj godini.

Još jedna sjajna nagrada za koju se vrijedi boriti je PS4! Prijavite se na Youtube kanal Meridianbet-a, ostavite zanimljiv komentar i možda baš vi osvojite ovu fenomenalnu nagradu.

Praznici su već stigli u Meridian, pronađite poklon po svom ukusu! Srećno!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.