Ovako bi mogao izgledati sastav Barce za drugi dio sezone

Ako uspiju dovesti Coutinha

Ovako bi mogao izgledati sastav Barce za drugi dio sezone

Endin Čaušević, foto: EPA

Barcelona je u dosadašnjem dijelu sezone iznenadila mnoge svojim igrama i činjenicom da su trenutno lideri La Lige sa čak 14 bodova više u odnosu na Real Madrid.

Katalonski klub je prethodnog ljeta ostao bez Neymara koji je pojačao PSG, dok je na Nou Camp stigao Ousmane Dembele. Međutim, nekadašnji fudbaler Dortmunda se povrijedio već na početku sezone i još uvijek se nije vratio na teren.

Ipak, i pored silnih povreda Ernesto Valverde je uspio da unese neke promjene što se najbolje vidi na rezultatima Blaugrane. Navijači ovog kluba očekuju nova pojačanja u januaru, a ponovo je počela saga s Philippeom Coutinhom.

Španski mediji uveliko špekulišu o tome da Coutinho stiže u Barcu, ali poznato je kako su te špekulacije završile prošlog ljeta. Ipak, ukoliko Coutinho dođe u Barcu onda će Valverde na raspolaganju imati zaista jak tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Kenan Terzic
Iniesta ide ispred Busquets-a (Busquets je jedini defanzivni vezni), messi voli da pokrece napad s desne strane tako da bi isao blize Debele-u dok Inista igra blize Coutinho-nju u ovoj verziji...nema veze, nije vasa greska, svakako ste kopirali sliku
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi