FK Sarajevo: Sjeverna tribina i zvanično zatvorena za derbi

Osnovne informacije

FK Sarajevo: Sjeverna tribina i zvanično zatvorena za derbi

E. Škorić

Danas u 16:30 sati na stadionu Koševo igra se veliki sarajevski derbi između FK Sarajevo i FK Željezničar.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem želi informisati sve gledaoce predstojećeg, 114. sarajevskog derbija, da će se kapije Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase”, na dan utakmice, u nedjelju 15. aprila otvoriti u 15 sati.

Iz FK Sarajevo su na dan utakmice saopštili kako će se kapije stadiona Koševo otovoriti u 15 sati, te kako će sjeverna tribina našeg najvećeg stadiona biti zatvorena.

"Molimo sve posjetioce da blagovremeno kupe svoje ulaznice, koje u prodaji za navijače FK Sarajevo u oba Bordo Fan Shop-a (ul. Maršala Tita38/b, Bezistan), na uličnim prodajnim mjestima na platou KSC Skenderija, te ispred gradske Tržnice. Bitno je istaći da vlasnici bijelih članskih kartica (pripadnice ljepšeg spola i djeca do 14 godina) mogu iskoristiti svoju karticu, te besplatno uči na tribini po njihovoj želji, a vlasnici sezonskih i polusezonskih ulaznica za tribinu “Sjever Vedran Puljić” svoje kartice mogu iskoristiti za “Istok”", saopšteno je iz Sarajeva.

U saopštenju bordo tima još se navodi:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Obavještavamo sve navijače i simpatizere da će oko kompletnog stadiona biti postavljena ograda za vršenje predkontrole, gdje će se obavljati fizički pregled, kao i provjeravati validnost ulaznica, a prolazak predkontrole bit će moguć isključivo uz važeću ulaznicu za utakmicu. Zbog najavljenog dolaska gostujućih navijača, putna komunikacija iza južne tribine Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase" će biti zatvorena. Navijači FK Sarajevo stadionu pristupaju iz smjera ulice Koševo/Patriotske lige, dok navijači FK Željezničar dolaze na stadion iz pravca Alipašine ulice".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi