Pamti, pa vrati: Messi u nadoknadi meča kod 7:2 pokazao svoju veličinu

Velike ljudske osobine

Pamti, pa vrati: Messi u nadoknadi meča kod 7:2 pokazao svoju veličinu

Edmir Škorić

Lionel Messi je mogao sinoć postići 31. hat-trick u La Ligi, ali je umjesto toga dopustio Luisu Suarezu da izvede penal.

Barcelona je pobijedila Huescu sa 8:2, a Messi je postigoa dva gola. U nadoknadi je dosuđen penal za Katalonce i Messi je mogao da dođe do hat-tricka, no odlučio se pustiti saigraču da izvede najstrožu kaznu.

Suarez je bio precizan pa je Barca na kraju slavila sa 8:2, a Suarez je kao i Messi postigao dva gola. Po jednom su se u strijelce upisali i Dembele, Rakitić i Alba uz autogol Pulida.

Ovim je potezom Messi još jednom pokazao kakav je kapiten i čovjek, koliko se zalaže za svoje saigrače i da mu na prvom mjestu nije njegova lična statistika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

hame
sad se zalaže kad u ligi nema glavnog konkurenta
3 14
Babo
Kao npr Penica...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi