Kante iznenadio Sarrija: Sjajan je, može igrati na svakoj poziciji u veznom redu

Omaleni Francuz impresionirao novog trenera Chelseaja

Kante iznenadio Sarrija: Sjajan je, može igrati na svakoj poziciji u veznom redu

Novi trener Chelseaja Moaurizio Sarri nije štedio komplimente na račun sjajnog veznjaka Plavaca N'Goloa Kante, priznavši da je bio iznenađenj tehničkim sposobnostima omalenog Francuza.

N'Golo Kante se od dolaska u Englesku nametnuo kao jedan od najboljih defanzivnih veznjaka na Otoku, a hvalospjeve na račun ovog "destruktivca" su već izrekli svi oni koji su imali priliku igrati sa njim, ali i oni koji su igrali protiv neumorne radilice.

Ipak, od dolaska Sarrija na klupu Chelseaja, Kante je dobio nešto ofanzivniju ulogu, pa sada provodi puno više vremena u protivničkim šesnaestercima.

Upravo je Kante u svojoj novoj ulozi pomogao Chelseaju u sjajnom startu sezone, a Sarri je u razgovoru sa novinarima poručio da su ga iznenadile tehničke sposobnosti ovog sjajnog veznjaka i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On je sjajan vezni igrač koji može igrati na svakoj poziciji u veznom redu."

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mico
Naljbolji veznjak na svijetu, i tacka
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi