Zrinjski u finišu zabio dva spektakularna gola: Koji je ljepši?

Jović i Galić za TV špice

Zrinjski u finišu zabio dva spektakularna gola: Koji je ljepši?

Zrinjski je danas u Gabeli razbio GOŠK rezultatom 4:0 i tako ostao prvi pratilac Sarajeva na tabeli Premijer lige nakon 13 kola.

Plemići su već nakon 20-ak minuta vodili sa 2:0 zahvaljujući autogolu Karamarka i golu Rustemovića, a za kraj su danas očigledno odlučili ostaviti ono najbolje.

U posljednjih desetak minuta utakmice, aktuelni prvak BiH je postigao dva prelijepa gola. Prvi je u 84. minuti zabio Toni Jović, a drugi Marin Galić u prvoj minuti sudijske nadoknade.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

omer
Eh, Zeljo, Zeljo! Od koga si ti izgubio nedavno, i to na Grbavici. Zalosno.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi