Možda je krivac za gol, ali Sead Kolašinac je večeras dominirao u Arsenalu!
Reprezentativac Bosne i Hercegovine ima veliko povjerenje kod Unaija Emeryja. Rijetko kada ga razočara, nije ni večeras, ali je skrivio gol (Foto: EPA)

Dobro izdanje koje njegovi saigrači nisu ispratili

Možda je krivac za gol, ali Sead Kolašinac je večeras dominirao u Arsenalu!

M. Šljivak

Arsenal je večeras iznenađujuće poražen kao gost kod Bate Borisova.

Bjeloruski prvak je slavio pobjedu rezultatom 1:0, a krivac za gol u finišu prvog poluvremena je bh. fudbaler Sead Kolašinac, koji nije uspio zaustaviti strijelca Stanislava Draguna.

Međutim, do izlaska iz igre u 74. minuti reprezentativac Bosne i Hercegovine se istakao u kreiranju šansi za svoje saigrače, ali ovi jednostavno nisu mogli da pogode gol.

Posebno je impresivan bio u prvih pola sata meča. Kreirao je četiri od šest šansi londonskog kluba, da bi do izlaska iz igre stvorio sedam prilika od ukupno 11, ali lopta nije htjela u gol.

Unai Emery ga je potom odlučio zamijeniti. Umjesto njega u igru je ušao Denis Suarez, ali Arsenal do kraja nije uspio da postigne izjednačujući gol.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Revanš meč je za sedam dana u Londonu, a Topnici će biti lišeni usluga Alexandrea Lacazettea, kaoji je zbog udaranja laktom isključen pet minuta prije kraja meča.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AMKO
Pisite vi i tjesite se Arsenal je Rupa od Tima Ni Sejo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi