Kamere ulovile navijača Valencije: Gadljivim potezom bacio mrlju na spektakl na Mestalli

Pljuvao prema Aubameyangu

Kamere ulovile navijača Valencije: Gadljivim potezom bacio mrlju na spektakl na Mestalli

Edmir Škorić

Pierre-Emerick Aubameyang bio je jučer junak Arsenala s hat-trickom protiv Valencije (4:2).

Arsenal je i drugi put u osam dana savladao Valenciju i plasirao se u finale Evropske lige, pa će 29. maja u Bakuu igrati za trofej, ali i za plasman u Ligu prvaka. Rival će im biti gradski rival Chelsea.

Aubameyang je oduševio jučer na Mestalli s tri pogotka, ali je doživio i jednu neugodnost.

Naime, prilikom proslave gola jedan navijač Valencije ga je pljunuo, što su pokajzael kamere.

"Nogomet je tako lijep i onda postoje idioti poput ovog navijača u Valenciji koji pokušava pljuvati na Aubameyanga. Mislim da je to loša strana nekih navijača", napisao je jedan od korisnika Twittera.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Mnogi su potez navijača Valencije opisali kao "strašan" i "odvratan", no nije poznato da li je Auba na kraju zaista i dobio pljuvačku, pošto je bio na koji metar od navijača.

Top Komentari

lingafo
Besplatna škola bosanskog jezika : Osoba može biti gadljiva, a potez - gadan. Pozdrav.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi