Ozer najavljuje pobjedu protiv FK Željezničar: Domaći teren i navijači su naša prednost

Trener NK Čelik

Ozer najavljuje pobjedu protiv FK Željezničar: Domaći teren i navijači su naša prednost

Midhat Šljivak

Čelik je odlično ušao u novu sezonu.

Zeničani imaju sedam bodova iz tri kola, a već u subotu im slijedi novi težak ispit, jer u Zenicu stiže sarajevski Željezničar.

Ipak, iako je i Željo u odličnoj formu, trener Čelika Hasan Ozer želi trijumf protiv Plavih.

"Značajna utakmica za nas. Igramo pred svojim navijačima, imamo dobar početak sezone. Sutra igramo protiv jedne jake ekipe, bit će teška utakmica, ali uz naše navijače želimo pobijediti", rekao je Ozer, te je nastavio:

"Imamo neke lakše povrede. Pecelj je jučer trenirao, protivnik je dobar tehnički, agresviniji igra dobre kontre i ima dosta brze igrače. Nakon treninga ću odlučiti o početnom sastavu, gledat ću da izvedem najboljih 11 i želim sa navijačima proslaviti tri boda".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Domaći teren je naša prednost, navijači su tu na našoj strani. Vjerujem u moje igrače, igramo dobro i želimo još više od ovog".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Leepii
ajmo liikce
1 7
bistrik87
Sve sem pobjede je iznenadjenje, ako ovakav oronuli klub ne pobjedite ne znam
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi