Vehabović: Igrači koji se nisu naigrali ove sezone dokazali su da zaslužuju dres Veleža

Rođeni se oprostili od Kupa BiH

Vehabović: Igrači koji se nisu naigrali ove sezone dokazali su da zaslužuju dres Veleža

Endin Čaušević

Velež je danas poražen u gostima protiv Tuzla Cityja u gostima sa 1:0 u osmini finala Kupa BiH.

Rođeni su se porazom na Tušnju oprostili od takmičenja u Kupu BiH, ali treba dodati da su gosti igrali bez većine prvotimaca.

Nakon meča fudbaler Veleža, Edo Vehabović, izjavio je da su igrači koji se nisu naigrali ove sezone pokazali da zaslužuju veću minutažu.

"Dobra igra igrača koji nisu imali neku minutažu ove sezone. Dokazali su da mogu i da zaslužuju Veležov dres. Mogli smo ostvariti malo bolji rezultat, ali dobro", rekao je Vehabović.

Vehabović se osvrnuo i na naredni meč Premijer lige kada će Velež gostovati ekipi Mladosti.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Očekujem da ćemo to pobijediti. Idemo dati sve od sebe i samo pobjeda dolazi u obzir", dodao je igrač mostarskog kluba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sloboda72
Zabiće vama Mušija za fenjer.
1 2
Mostar
Bilo bi vrijeme moj Vehabovicu da dobijete Konacno danas protiv T. Sity,pa protiv Borca prvo Pol ocito ima kompleks Velez zabit daj vise.. M.U.S.V.D.G
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi