Beckhamov Inter Miami dobija dva velika pojačanja

Duo iz Zenita u MLS

Beckhamov Inter Miami dobija dva velika pojačanja

Midhat Šljivak

Novi MLS tim Inter Miami, na čijem čelu je legendarni David Beckham, dobit će dva velika pojačanja za prvu sezonu.

Tim iz Miamija odlučio je ponuditi ruskom Zenitu 30 miliona dolara za dvojicu fudbalera ovog tima, a to su Sebastian Driussi i Matthias Kranevitter.

Ovaj duo je glavni cilj Inter Miamija ove zime i vjeruje se kako će ponuda biti dovoljna da ih tim iz St. Petersburga pusti u MLS ovog januara.

Driussi je nekada važio za veliku nadu argentinskog fudbala. Iz Rivera je 2017. godine prešao u Zenit, gdje je postigao 19 golova u 82 meča.

Sa druge strane i Kranevitter je krenuo u Riveru. Igrao je potom za Atletico i Sevillu, a u Zenit je također stigao 2017. godine. On je za ruskog velikana odigrao ukupno 51 meč.

Inter Miami je u potrazi i za trenerom, a vidjet ćemo ko će sjesti na klupu ovog tima.

Top Komentari

Exeter
Mozda da Husrefa pozovu?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi