Ni unakaženo Varaneovo bedro nakon starta Lengleta nije bilo dovoljno za penal

Ni malo lijep prizor

Ni unakaženo Varaneovo bedro nakon starta Lengleta nije bilo dovoljno za penal

S. Grebović

Sinoć je odigran veliki derbi španskog i evropskog fudbala, sudar Barcelone i Real Madrida, koji je okončan najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Nakon više od 17 godina u El Classicu su mreže mirovale, što zbog lošije završnice i jednih i drugih, što zbog sjajnih odbrana oba golmana.

Ni ovaj sudar Barcelone i Reala nije mogao proči bez prozivki nakon meča, a glasniji su bili Madriđani koji su imali puno primjedbi kako na sudiju tako i na VAR sistem.

Iz Kraljevskog kluba smatraju da su sinoć oštećeni za najmanje dva penala, a posebno su bijesni zbog starta Lengleta nad Varaneom nakon čega je Francuz prošao sa velikom ogrebotinom na  bedru desne noge.

Stoper Reala je nekoliko minuta kasnije signalizirao još jedan jedanaesterac nakon povlačenja za dres od strane Rakitića, ali to nije bilo dovoljno za sudiju Hernandeza, kao ni za sudiju u VAR sobi De Burgos Bengoetxea da dosude najstrožiju kaznu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Varane je sa pratiteljima na društevnim mrežama podijelio kako izgleda njegova noga nakon ovog starta...

Top Komentari

Chupy
Ovo je nacrtano kredom. S vanjske strane loze je dobio udarac a ne sa unutrašnje! Oslikale bu se flekice id krampona a ne 30cm linija.
3 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi