Kenan Topolović nova jedinica Rudar Prijedora

Bivši mladi reprezentativac BiH

Kenan Topolović nova jedinica Rudar Prijedora

Doskorašnji golman Zrinjskog Kenan Topolović karijeru će nastaviti u 1. ligi Republike Srpske.

Tokom prethodne polusezone Topolović se u žestokoj konkurenciji nije uspio izboriti za 'jedinicu' u Zrinjskom, a nakon što je dogovorio sporazumni raskid saradnje, danas već ima novi klub.

Naredna stanica u karijeri ovog 21-godišnjeg golmana bit će Rudar Prijedor s kojim je već postigao dogovor o saradnji do kraja sezone, a u klub dolazi kao zamjena za Mirzu Hamzabegovića koji se u međuvremenu vratio u Podgrmeč.

Rudar u 1. ligi Republike Srpske za prvoplasiranom Krupom zaostaje osam bodova, međutim u Prijedoru ne gube nadu i vjeruju da ništa nije gotovo, pa su tako osim Topolovića doveli još Marinka Rastoku i Stefana Gavranovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prije nego što je došao u Zrinjski, Topolović je, s druge strane, branio još za Borac i Inter Zaprešić.

Top Komentari

Plavi_Strumf
Sta imamo ove djece, al savez ganja paru **** talenat, onaj mali me sjecam se kako se zove 18 godina, a za u23 Liverpool igra najmladji u ekipi
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi