Ovo je zaručnica Deontayja Wildera: Bivša medicinska sestra sa zanimljivom prošlošću

Ona mu je velika podrška

Ovo je zaručnica Deontayja Wildera: Bivša medicinska sestra sa zanimljivom prošlošću

Mnogi do sada nisu vidjeli zaručnicu popularnog boksera Deontayja Wildera koja je vrlo atraktivna i iza sebe ima zanimljivu prošlost.

Wilder će za nekoliko dana ponovo u ring, a rival je isti kao u decembru 2018. godine - Tyson Fry.

Prošli put je bilo neriješeno, a ovog puta oba borca najavljuju pobjedu. Ono što je sigurno je da će Amerikanac imati veliku podršku od atraktivne zaručnice Telli Swift.

Telli iza sebe ima vrlo zanimljivu prošlost. Obzirom da dolazi iz porodice koja ima veze s vojskom često je putovala. Rodila se na Filipinima, odrasla u Japanu.

Tokom mladosti završila je školu i radila kao medicinska sestra čime je nastavila put mame i nane, ali brzo se ostavila toga i otišla u svijet glume.

Prije četiri godine na aerodromu u Los Angelesu upoznala je sadašnjeg zaručnika i nakon nekoliko poruča na Instagramu odlučila izaći s njim. Kako kaže, ostalo je historija.

"Prvi put smo se vidjeli na aerodromu u Los Angelesu prije četiri godine. Prvo smo se vidjeli s nekoliko metara udaljenosti, a onda mi je konačno prišao kada smo bili na putu ka izlazu. Dok smo razgovarali jedan moj prijatelj je prišao i počela sam s njim pričati o problemima s nogom koje sam imala. Wilder je otišao, kasnije smo se čuli preko Instagrama i ostalo je historija..."

Ona glumi u hit američkoj reality emisiji WAGS Atlanta. Osim toga, osnovala je dobrotvornu fondaciju pod nazivom Boxing WAGS Association koja podržava djecu i porodice.

View this post on Instagram

Sneakin glances, thanking God that he drew me like that. Outfit : @prettylittlething #prettylittlething #telliapproved

A post shared by Telli Swift (@telliswift) on

View this post on Instagram

Make you pass out straight hit the floor. @prettylittlething #prettylittlething #telliapproved

A post shared by Telli Swift (@telliswift) on

Top Komentari

Rajvosa2019
Ovakve rospije kad sretnes na ulici , treba samo pitat - lutko posto je pasteta .
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi