Jose Mourinho: Četvrto mjesto s ovakvim Tottenhamom bio bi mi rezultat karijere
Foto - EPA

Posebni bez dileme

Jose Mourinho: Četvrto mjesto s ovakvim Tottenhamom bio bi mi rezultat karijere

Midhat Šljivak

Jose Mourinho ima ogromnih problema s povredama fudbalera otkako je preuzeo Tottenham.

Posebno se to odnosi na napadački dio ekipe. Prvo je ostao bez Harryja Kanea, pa je zatim izgubio i drugu zvijezdu Son Heung-mina, pa nije nikakvo čudo što Spursi imaju ogromnih problema s realizacijom.

Takav Tottenham će se do kraja sezone svim silama boriti za četvrto mjesto, a Posebni tvrdi da bi ta pozicija bila njegovo najveće ostvarnje u karijeri.

"Da li bi mi mjesto među četiri najbolja tima na kraju sezone bio rezultat karijere? Da. U ovakvoj situaciji, definitivno", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mourinho se također požalio i na žestok raspored kojeg njegov tim ima. Međutim, ništa ne može napraviti u ovom slučaju jer već sutra njegova ekipa igra derbi protiv Chelseaja.

Ovaj meč je na programu od 13:30 sati, a očekivano, favorit je Chelsea. Opkladu u kladionici Mozzart za ovu utakmicu ostavite OVDJE.

Top Komentari

ISTINA
E moj kruško čim si došao unio si nemir u ekipu,Ericsson nije htio ni da pregovara produženje ugovora zbog tebe,Rouza nigdje nema,Sisoka,Dele Ali baca flaše,nemaš ti pojma.
1 0
zaboti janos
Ascare,vadiona....i ti si procitana knjiga davno.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.