Vijest da je Ronaldo svoje hotele pretvorio u bolnice je lažna?

Marca obrisala članak

Vijest da je Ronaldo svoje hotele pretvorio u bolnice je lažna?

Edmir Škorić

Mnogi su jutros prenijeli vijest s ugledne Marce, pa tako i SportSport.ba, o tome kako je Cristiano Ronaldo svoja dva luksuzna hotela u Portugalu pretvorio u bolnice za liječenje osoba oboljelih od koronavirusa.

Marca je objavila vijest o Ronaldovoj velikoj i humanoj gesti, a između ostalog je pisalo kako će zvijezda Juventusa plaćati doktore i bolničko osoblje koje će se brinuti za osobe zaražene koronavirusom.

Međutim, Marca je obrisala vijest i s portala i sa društvenih mreža, pa je očigledno da je ista lažna.

Uostalom, ni Ronaldo, niti bilo ko s njegove strane nije se nigdje oglasio povodom priče o hotelima koji bi bili pretvoreni u bolnice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Celtic
Još jedan dokaz kako je lako manipulirati ljudima i kako novinari mogu od mrava slona napraviti.
14 0
Konj konjski
Gdje su oni sto su maloprije pisali kako je ronaldo najbolji i najhumaniji covjek na svijetu?Ne kazem da nije pomagao i da ga treba sad kritikovati ali ne treba ga dizati u nebo i govoriti kako je naj u svemu kao sto neki koji drkaju na ronalda rade.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi