Klubovima upitnik, odgovore dostaviti Savezu do 14. maja

Klubovima upitnik, odgovore dostaviti Savezu do 14. maja

Midhat Šljivak

Videokonferencija čelnika Fudbalskog saveza BiH i klubova završena je i nakon nje još uvijek ne znamo hoće li se fudbalsko prvenstvo u našoj zemlji nastaviti.

Nakon duge rasprave na kojoj se moglo čuti dosta toga, na kraju nikakav zaključak o eventualnom nastavku sezone nije donešen.

Klubovi su od NS/FS BiH dobili upitnik kojeg će uz određene dokumente dostaviti do 14. maja, a glavno pitanje u upitniku za sve klubove je:

"Da li ste za nastavak sezone?".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klubovi će dakle do 14. maja morati da dostave svoj odgovor, a podsjetimo da je UEFA savezima dala mogućnost da do 25. maja odluče o nastavku ili prekidu sezone.

Top Komentari

Kakav cirkus. Pa Savez donosi odluke a ne klubovi. Onda neka Zvijezda i Čelik napišu da hoće igrati evropske utakmice ako će se voditi takvom filozofijom. Zašto mora sve biti naopako u ovoj državi? Ima li neko gram razuma?
4 0
MSOZ101
Održan sastanak sa klubovima koji su valjda trebali doći sa nekim stavom i na kraju svega kada se treba doći do nekog zaključka oni šalju upitnik. Klubovi ionako preživljavaju pa zar ne može ovo biti prilika da se uloži u infrastrukturu, da se pomognu klubovi da probaju naći neka pojačanja značajna za neke više ciljeve oni gledaju kako da što više para utope u svoje džepove.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi