Pogledajte dio oštećene imovine stadiona Grbavica

FK Željezničar podnio prijavu

Pogledajte dio oštećene imovine stadiona Grbavica

E. Škorić, foto: T. Hebib

Stadion Grbavica bio je meta pojedinca koji je silom želio uništiti tuđu imovinu, a protiv N.N. lica je FK Željezničar podnio prijavu.

Prije nekoliko dana je dio imovine stadiona Grbavica uništen, a kako su saopštili iz FK Željezničar, oštećena je jedna kapija te sistem ulaza na južnoj tribini stadiona koji iz godine u godinu izgleda sve ljepše, modernije i uslovnije.

"Prijava je podnijeta radi otkrivanja izvršenog krivičnog djela uništavanja imovine koja je u vlasništvu FK Željezničar. Uz prijavu je dostavljen materijalni dokaz uništavanja jedne kapije i sistema ulaza na južnoj tribini. Nadamo se brzoj reakciji i sankcionisanju istih", poručeno je iz Zvorničke 27.

S obzirom da je stadion pokriven video nadzorom, to će olakšati policiji posao u pronalaženju krivca ili više njih, a mi vam dostavljamo nekoliko fotografija oštećene kapije pri ulazu na južnu tribinu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
Ma ovdje ima i 4-5 miliona stete :) Sisarike brala s drveca.... Koji prevaranti....
10 6
Lafac
Kad pročitam ove komentare pitara uočiš samo jedno : nabijen kompleks samo takav i vidiš da oni ustvari više mrze Želju nego što vole Sarajevo!! Jadni ste uvijek bili u dušama pa zato navijate za udbaški klub!!!
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi