Objave Miralema Pjanića djeluju misteriozno, da li se zaista odlučio za veliki korak?

Nikad bliže dresu Barcelone

Objave Miralema Pjanića djeluju misteriozno, da li se zaista odlučio za veliki korak?

Edmir Škorić

Miralem Pjanić je još uvijek u Torinu, ali svaki dan donosi nove informacije u vezi njegove budućnosti.

Tridesetogodišnji Pjanić ima brojne ponude, žele ga Barcelona, Chelsea i PSG, a najkonkretniji je za sada katalonski tim, mada nikako ne uspijeva da pronađe zajedničjki jezik s Juventusom.

I dok svi s nestrpljenjem čekamo da se cijela saga okonča, Pjanić marljivo trenira u Torinu i redovno objavljuje priče na Instagramu ili jednostavno samo fotograifje.

Ovaj put je u sklopu jedne reklamne kampanje ostavio zanimljivu poruku: "Vrijeme nikoga ne čeka. Gledaj naprijed i kreni prema svom uvjerenju".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako se to odnosilo isključivo na reklamiranje sata, čini se da u te dvije rečenice možemo da nekako i pretpostavimo Pjanićeve ciljeve u narednom periodu. Vrijeme ga sigurno ne čeka, mora da gleda naprijed, a to naprijed mogao bi biti transfer u jedan od najvećih klubova na svijetu - u Barcelonu.

Top Komentari

nije.suplja
Glupi novinar
0 1
Keno
Reklama za sat lol
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi