Scena koja obilazi svijet: U Južnoj Americi impresionirani "ludilom" na Koševu

Sarajevo proslavilo titulu

Scena koja obilazi svijet: U Južnoj Americi impresionirani "ludilom" na Koševu

Admin Čaušević

Odlukom IO NFSBiH da se prekine fudbalska sezona u BiH Sarajevo je dobilo priliku da po drugi put zaredom proslavi titulu prvaka BiH. 

Fudbaleri Sarajeva, stručni štab i klupsko rukovodstvo su sinoć na ulicama grada na Miljacki zajedno sa svojim navijačima proslavili sedmu titulu u historiji.

Slavlje je počelo na stadionu Asim Ferhatović Hase impresivnom bakljadom duž atletske staze. Scene s Koševa još uvijek obilaza svijet.

Šampionskom bakljadom impresionirani su u Južnoj Americi. Ugledni ESPN je na svom Twitter profilu objavio video s najvećeg stadiona u BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ludilo. U Bosni i Hercegovini je završna sezona i Sarajevo je proglašen šampionom drugu godinu u nizu. Kako su navijači proslavili titulu? Ovako", stoji u opisu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583606775
Horde su najjace bile i ostace
15 5
Rajvosa2019
Hehehe veli obilaze svijet :-) Eno i CNN + BBC javljaju da je veceras to udarna vijest / mi kofol velikani necega :-) cega bolan
10 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi