Fotografiju s proslave objavio i Šerif Konjević uz poruku za Mireta

Popularni pjevač narodne muzike

Fotografiju s proslave objavio i Šerif Konjević uz poruku za Mireta

Jedan od najpopularanijih bosanskohercegovačkih pjevača u posljednjih nekoliko desetljeća Šerif Konjević zabavljao je sinoć u Luksemburgu Miralema Pjanića i njegovo društvo. 

Bh. veznjak slavio je transfer karijere - prelazak u Barcelonu, a za dobru atmosferu zadužen je bio njegov miljenik Konjević.

Tako se noćas pojavilo nekoliko video zapisa s proslave na kojima se može vidjeti kako je Miralem bio vrlo dirnut nekih Šerifovim hitovima, a u tim trenucima se na društvenoj mreži oglasio i sam pjevač koji je poslao poruku Miretu.

"Čestitam našem zmaju i želim mu i dalje puno uspjeha. Veliko zadovoljstvo mi je biti u društvu slavljenika", napisao je popularni pjevač narodne muzike uz fotografiju sa još uvijek članom Juventusa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mire ostaje u Torinu do kraja ove sezone, a novom klubu trebao bi se priključiti krajem narednog mjeseca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajevoFC
Tuga, imati privilegiju da se rodis daleko od raznih "Serifa" i "Konjevica" a (p)ostati ovakva seljacina.
6 0
BobPaisley
...seljakluk level 99.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi