Bičakčić se oglasio nakon što se pojavio video s blogerkom Zorannah: Samo smo prijatelji

Oboje odmaraju u Grčkoj

Bičakčić se oglasio nakon što se pojavio video s blogerkom Zorannah: Samo smo prijatelji

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Ermin Bičakčić nakon završetka Bundeslige odlučio je da ide na odmor u Grčku.

Bh. fudbaler je odmah nakon završetka sezone odlučio da je vrijeme da se konačno odmori, te je ponovo otputovao na Mykonos gdje već tradicionalno odmara svakog ljeta.

Bičakčić se našao u centru pažnje nakon što je srbijanska blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah objavila video na Instagramu. Na video se vidi da je Bičakčić u zagrljaju ove Beograđanke, te ga je ona čak poljubila.

Mnogi su to shvatili kao znak da između njih ima nešto ozbiljno. Međutim, nakon svega Bičakčić se odlučio oglasiti na Instagramu i poručiti da su oni samo dobri prijatelji i ništa više od toga.

"Opustite se svi, mi smo samo prijatelji", poručio je bh. reprezentativac.

Zorannah je dobro poznata bh. javnosti jer je ranije bila u vezi s bh. fudbalerom Danijelom Milićevićem, ali i Damirom Džumhurom. Također, pričalo se da su ona i Ognjen Vranješ u vezi, ali to nikada nije potvrđeno.

Top Komentari

Dino69
Znas ti iz iskustva da se zabija i prima i u prijateljskim utakmicama
8 0
SeoRusilac
Hahah prijatelji sa povlasticama
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi