Slaviša Radović nakon potpisa za FK Velež: Čast i zadovoljstvo je biti dio ovako velikog kluba

Lijevi bek dogovorio saradnju do 2022. godine

Slaviša Radović nakon potpisa za FK Velež: Čast i zadovoljstvo je biti dio ovako velikog kluba

M. Šljivak

FK Velež dobio je danas novo pojačanje.

Dvogodišnji ugovor sa mostarskim Rođenim potpisao je lijevi bek Slaviša Radović, koji će tako pojačati konkurenciju u defanzivnom redu mostarskog kluba.

Doskorašnji fudbaler Radnika istakao je veliko zadovoljstvo zbog potpisa za mostarske Rođene.

"Velež je veliki klub, dosta informacija sam dobio od mog prijatelja Stefana Bulića, direktora i trenera. Drago mi je da sam ovdje i što sam potpisao za jednog takvog velikana i bit će mi čast i zadovoljstvo obući ovaj dres", rekao je za SportSport.ba Slaviša Radović po potpisu za Rođene i nastavio je o odluci da potpiše za mostarski klub:

"Sa trenerom i direktorom Veleža sam bio u kontaktu tokom cijelog prelaznog roka. Čim je završila sezona rekao sam da ću ostati u Premijer ligi ako ne budem uspio da pronađem inostrani angažman i drago mi je što sam došao baš u Velež i što ću ovdje provesti naredne dvije godine".

Dobro je Radović upoznat sa ekipom Veleža i zna da su ambicije kluba velike.

"Poznajem dobro igrače jer sam protiv većine njih igrao. Lično znam imenjaka Slavišu Bogdanovića. Pratio sam igre i u prethodnim prijateljskim utakmicama i mislim da Velež uz malo sreće može do Evrope. Ja znam šta se od mene očekuje, spreman sam dati sve od sebe za klub i vjerujte da jedva čekam da zaigram".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radović ističe da je velika šteta što za sada neće biti navijača na tribinama.

"Veliki je to hendikep za Velež. Prošle godine na ovom stadionu je bila odlična atmosfera kada sam igrao sa Radnikom i jedva čekam da opet osjetim tu atmosferu, ovog puta u dresu Veleža. Igrati pred takvim navijačima je nestvaran osjećaj", rekao je za SportSport.ba Radović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Cuj ostajem u BiH ako ne odem u inozemstvo. Pa gdje bi jos mogo ic umjesto te dvije opcije. Slavisa umjesto da u Zrinjskom primas 10 000 KM u Velezu ces max tri ali si na silu guro ic u Njemačku pa kad ti je to propalo svi su dobri klubovi u BiH popunili tu poziciju te ti je ostao samo Velez tako da malo smislenije daji izjave jer se ovdje sve zna.
3 14
BN78
Džaba ti ta priča Slaviša,ti sa Veležom niti ćeš se radovati trofejima,niti ćeš vidjeti Evrope.Ipak si to mogao samo u Bijeljini.
2 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi