Spisak Nizozemske izgleda zastrašujuće!

Novi selektor će biti na slatkim mukama

Spisak Nizozemske izgleda zastrašujuće!

E. Oštraković

Nakon što je, sada već bivši selektor, Ronald Koeman preuzeo Barcelonu, jasno je da će Dwight Lodeweges voditi Nizozemsku u utakmicama protiv Italije i Poljske.

Ime novog selektora Nizozemske trebalo bi biti poznato krajem mjeseca, a ko god dođe na tu poziciju debitovat će protiv Bosne i Hercegovine.

Danas je privremeni selektor Dwight Lodeweges objavio spisak od 32 imena na koja računa protiv Italije i Poljske, a sastav izgleda zastrašujuće.

Pozvani su: Bizot, Cillessen, Krul, Zoet, Ake, Blind, Van Dijk, Dumfries, Hateboer, Schuurs, Tete, Veltman, De Vrij, Wijndal, Van de Beek, Fer, Frenkie de Jong, Koopmeiners, Propper, De Roon, Strootman, Vilhena, Wijnaldum, Babel, Bergwijn, Boadu, Ihattaren, Luke de Jong, Memphis, Promes, Stengs i Weghorst.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Bhf111
Uopste im imena nisu toliko jaka i da mi odigramo kako treba mozemo im.parirati.
4 6
Edin
Papci glupi pogledaj te rezultate u zadnjih godinu dana. Dobili Nijemce 3:0 pa 2:2, dobili Engleze 3:1, Francuze 2:0. Osim toga pratim Holandjane i imaju paklenu reprezentaciju. Igraju brz i moderan fudbal, a vi bi Stilica i Rahmanovica na sredini. Pa ne bi se sastavili sa de Jongom, Wijnaldumom i van de Beekom/de Roon U-21 Holandije je jaca od BiH. Daj boze da ne primimo 5 komada, ali ja garantujem da ce nam zabiti 3 po utakmici.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi