Šta će biti s Alabom? Salihamidžić je stao pred mikrofone i stavio tačku na i

Sve je gotovo

Šta će biti s Alabom? Salihamidžić je stao pred mikrofone i stavio tačku na i

Admin Čaušević

David Alaba je posljednjih dana top tema u Bayernu, posebno nakon odluke klupskog rukovodstva da stopira pregovore oko produženja ugovora. 

Hasan Salihamidžić je u razgovoru za njemački Sky Sport stavio tačku na i kada je u pitanju budućnost odličnog Austrijanca.

Salihamidžić je poručio da će Bayern povući posljednju ponudu te da će Alaba na kraju sezone napustiti Bayern i to kao slobodan igrač.

"Povući ćemo ponudu", kazao je popularni Braco te nastavio:

"Ne znam kako će se nastaviti stvari, ali sada trebamo prihvatiti činjenicu da će Alaba napustiti Bayern. Svi smo profesionalci".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Mnogo ga cijenimo, vrhunski je igrač i veoma je važan za našu ekipu. Najgora stvar je što će jedan takav igrač otići besplatno".

Alaba je u Bayern stigao kao 18-godišnjak. S Bavarcima je osvojio sve što se može osvojiti. Do sada je odigrao skoro 400 utakmica te je već godinama među najboljim bekovima svijeta.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
E to je klub. Gubiš milione radi kretena ali se nedaš ucjenjivati i ponižavati kao neki što se nazivaju veliki klubovi.
5 2
Mehaga
Naravno da mu niko nece dati 20mil.pogotovo u ovoj situaciji s koronom,a realno ne vrijedi te pare,ne znam sta je umislio
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi